2777
2789
عنوان

کار عاقلانه ای هست❓

63 بازدید | 14 پست

شوهرم میخاد 400تمن طلا بفروشه و یکمم پول جور کنه بشه 600

میخاد یه کوییک خشک بخره مدلش برای 403/404 

میگ ماشین بیشتر سود میکنه

یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ پولتون میرسع دوتا رو چرا نمیزارین روهم پارس صفر بگیرین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اگ پولتون میرسع دوتا رو چرا نمیزارین روهم پارس صفر بگیرین

اون یکیو شوهرم نمیخاد هیجوره بفروشه بخاطر کارش

دیگ زورمونم فقط به کوییک میرسه فعلا

به نظر من ۲ تا ماشین داشتن عاقلانه نیست الان

اینو ک صفره میزاره پارکینگ

فعلا پژو رو استفاده میکنه بخاطر کارش 

آخر سال دو تارو میفروشه یکی بهترو میگیره

به نظرم اشتباهه همون موقع طلاها رو بفروشم بهتره

چی بگم 

شوهرم میگ مبخرم میگ ماشین گرون تر میشه

چون خودمونم تا طلا به ماشین نیاز داریم

دیگ این ماشین فعلی ما دم ب دقیقه خرج 50/60 میلیون میزاره رو دست ما

چی بگم شوهرم میگ مبخرم میگ ماشین گرون تر میشهچون خودمونم تا طلا به ماشین نیاز داریمدیگ این ماشین فعل ...

یه ماشین صفر رو تبدیل کنین به کارکرد، حداقل صفر نخرین وقتی می‌خواین ۶ ماه دیگه بفروشین