2777
2789

بیشتر نزدیکام مثل خانوادم فراموش میکنم چیکار میکنن بام  یا چ رفتاری نشون میدن اما دلم شکسته ازشون اما برعکس مامانم ی چیز کوچیک شلوغ میکنه و حمایت گر نیس و توهین میکنه  من چون فراموش میکنم بعد ی ساعت  اوکی میشم  میرم صحبت کنم فیزیکی دعوامون میشه😐

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر‌.خوش به حالت.کاش منم مثل توبودم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

همه همینن چون خانوادن ولی غریبه ن تا یه عمر توی تا خود اگاهم میمونه حتی اگر فراموش کنمم تا خود اگاه ...

چون من همه اسیبام از طرف همین خانوادس   یادم میره بعد یکی ک میگع توضیح بده اصلا چیزی یادم نمیاد ک بخام حرف بزنم درموردش 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

آخه حتی ارزش ندارن ازشون ناراحت باشی

یسری چیزا باید یادت بمونه ک دوباره ازش زخم نخوری من این ویژگی را ندارم و صد بار از ی جایی پاره میشم

بهتر‌.خوش به حالت.کاش منم مثل توبودم

ن بخدا خوب نیس نمیتونم درموردش صحبت کنم اصن چون یادم نمیاد با اینکه روحم شکسته 

چون من همه اسیبام از طرف همین خانوادس یادم میره بعد یکی ک میگع توضیح بده اصلا چیزی یادم نمیاد ک بخ ...

مبفهممت منم همینطورم ببین چون موضوعات خیلی کوچیکی هستن که کم کم جمع شدن و باعث شده از نظر روحی روانی آسیب ببینی 

و وقتی یکی ازت توضیح میخواد تو سردرگم میشی از کدومش شروع کنی اصلا چطور بگیشون هرجور هم بخوای عمق ماجرا رو به طرف حالی کنی بازم نمیتونه درکت کنه که تو دلت چخبره

مبفهممت منم همینطورم ببین چون موضوعات خیلی کوچیکی هستن که کم کم جمع شدن و باعث شده از نظر روحی روانی ...

دقیقاااا و  هر چقد کلی بخام بگم بقیه میگن بابا این درد نیسسسس ک

دقیقاااا و هر چقد کلی بخام بگم بقیه میگن بابا این درد نیسسسس ک

آره میفهمم فکر میکنن همون دردای کوچیک آسیب نزده 

فکر میکننن مشکل حتما باید بزرگ باشه نه خیر همین مشکلی که به چشم طرف نمیاد بارها و بارها برات اتفاق افتاده و روح و روانتو داغون کرده 

ولی ببین عزیزم تنها خودت میتونی خودتو نجات بدی سعی کن بی تفاوت باشی

خیلی سخته من یه مدت افسردگی گرفتم ولی بخییال شدم سعی کردم از جنبه های مثبت به رفتار آدما نگاه کنم

مثلا اگه امروز با یکی از افراد خانواده بحثم شد چی میگیم؟؟ میگیم طرف سنی ازش گذشته حوصله نداره یا اعصابش خورد بوده 

یا فشار زندگی باعث شده پرخاشگری کنه و یا شایدم اونم آسیب دیده میخواد خودشو خالی کنه فقط 

آره میفهمم فکر میکنن همون دردای کوچیک آسیب نزده فکر میکننن مشکل حتما باید بزرگ باشه نه خیر همین مشکل ...

قصدشون همین گند زدن ب روان منه اخه  بعدش هم تهدید میکنه با نبودن خودش عذاب وجدان میده 

قصدشون همین گند زدن ب روان منه اخه بعدش هم تهدید میکنه با نبودن خودش عذاب وجدان میده

نه عزیزم ببین هیچ پدر مادری بد بچشو نمی‌خواد

بببین فشار خیلی زیادی روشونه اقتصاد و.....

هیچکس دوست نداره بچش آسیب ببینه بذار پا خستگی کار و فشار زندگی