2777
2789

دادگاه های خانواده واقعا ی دنیای دیگن .. آدمایی رو می‌بینید که واس معمولی ترین خواسته ها دارن جون میکنن و گیر آدم بی وفا و خائن افتادن 

چندوقت پیش 

ی مردی رو دیدم که ظاهرش خیلی در هم بود شلوار پاره و زاپ  دار .. حالت صورتش جوری بود که انگار همین الان از پای قُمار پاشده ریش های بلند و یقه باز و . .. با خودم گفتم اینو چه به زن و زندگی چند دقیقه نگذشت که فهمیدم مچ زنشو با یکی گرفته خیانت کرده و اومده بود با قاضی مشورت بگیره که چجوری فیلم رابطه شونو نشون بده . قاضی گفت فایلش رو بده منشی ..

حتی همون لحظه هم نگران آبروی زنش بود  میگفت نمیخوام بدم دست منشی دادیار  .. میخواد  مستقیم ب خود قاضی نشون بده 

از خودم‌شرمنده شدم زود قضاوت کردم 

جدیدا  

یک مرد روستایی  دیدم  که تو راهرو هی می‌رفت و میومد  ظاهرش ساده بود یک پیرهن و شلوارپارچه ای و با ی صدای خفیف!!  دیدین بعضی آقایون صداشون نازک ه  اونجوری .. چهره‌ی بسیار مظلوم با ته ریش 

اونقدری می‌رفت و میومد که همه نگاش میکردن . با خودم گفتم بنده خدا معلوم نیست اینم زنش خیانت کرده!!

تا اینکه پایین دیدم صدای زنش میومد 

مرد میگفت من زن کجا دارم همین یدونه رو از پس خرجش بیام خیلی ه ... 

چقدر جمله ش برام آشنا بود حرفی ک همیشه اون ب من میزد 

زنش گفت آره تو دستتو بردی تو خ ش ت ک ش !!

زنه میگفت بهش گفتم منو ببره  دکتر نمیبره میگه زن زندگی نیستی (جمله ای ک ب منم میگفت ) 

گفت شوهرم ب من گفته تورو میبرم بهزیستی 

وکیل این وساطتت کرد 

مرد گفت باشه ب اسمش میزنم وکیل هم گفت برگردین ب هم ولی دیگه بسه .. زنه گفت برگردم دوباره پسرمو میزنه .. تو فقط،برادرت نازنین ه ! منظورش این بود فقط برادرشوهرش واس شوهرش مهمه 

همه اینا رو با زبون محلی میگفتن.. 

دوس داشتم زنه رو بغل کنم بگم منم همینطور 🫂 همه حرفاشو درک کردم ...  صدای اذان تو راهرو پخش شد 

حقیقتش،پام سُست شد نمیتونستم خودمو بکشم 

لعنتشون کردم 

خودمو کشوندم‌ ته راهرو که کسی نبود 

نشستم گریه کردم 

بعد خودمو جمع و جور کردم رفتم شهرمون .. 

صدای اذان که پخش میشه یاد بدبختی هام میفتم ؟ بغض گلومو میگیره ...  میگم ینی خدا هست !!!!

برا بار دوم فهمیدم ظاهر آدما هیچوقت باطنشون نشون نمیده   لاشی بودن ممکنه تو ظاهر ی مرد روستایی که دکمه پیرهنشو تا ته میبنده و ریش داره باشه 

قربانی بودن هم میتونه تو ظاهر ی مرد با تتو رو بدن و شلوار زاپ دار و یقه باز ظاهر بشه ... 

خدایا هیچکس رو گیر انسان بی معرفت و خائن ننداز چه مرد چه زن

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران