2777
2789
عنوان

عکس غذایی که برای دخترم میزارم ببر پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 113 پست
قرار بخاطر بقیه بچه خودش محروم کنه یا اینکه بخواد بزور کتک بهبچش بفهمون الان چون بردی بچه مردم دلش م ...

نه نمیگم محروم کنن و به بچش نده 

فقط به بچش اسی بگه به دوستاش اندازه ۱ قاشق تعارف کنه  

که البته سرما خوردگی زیاد شده

غذاشون رو خونه میخورن؟من خیلی حوصله دارم ولی اصلن ادم بیکاری نیستم یک بچه شیرخوار دارم..فقط وقت استر ...

مثلا اونکه شیفت صبحه ارع ی چیزی هول هولکی میخوره میرع مدرسه این برگشتنی اونیکیو راه میندازم برع  منم ی بچه کوچیک دارم رسما پاره شدم 😅😭

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما صبحونه گفتن بیارنو خداروشکر رعایت کردن و لیستی که دادن لقمه های ساده هست

ما لبست ندادن .از لیست بدم میاد چون ممکنه بچه اون لیست رو دوس نداشته باشه

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
ممنونم عزیزم بخدا من این غدا رو خیلی ساده میبینم و کلن همیشه اینطور میخوریم..میترسم فک کنن بخاطر ادا ...

خودت میگی خصوصی هست و همه دارا بعد میگی نکنه حرف در بیارن 

🤕

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ممنونم عزیزم بخدا من این غدا رو خیلی ساده میبینم و کلن همیشه اینطور میخوریم..میترسم فک کنن بخاطر ادا ...

نه عزیزم اینطور نیست 

البته شما جایی که بچت می‌ره همه تو یه سطح هستند اما بقیه جاها همه این غذاها رو نمیخورند

اخه این روزا تاپیک درمورد تغذیه بچع زیاد دیدم.منم نگران نشدم..اخه بچه من چیزی غیر پلو نهار نمیخوره..

دختر منم   تا ۳ مدرسه است

منم از شام   میزارم

پلویی     ماکارونی    نونی هم  شامی   کتلت   کوکو سبزی

فست فود هم  سیب زمینی  انواع ناگت هاو ..

گاهی سالاد ماکارونی    یا الویه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
نه نمیگم محروم کنن و به بچش نده فقط به بچش اسی بگه به دوستاش اندازه ۱ قاشق تعارف کنه که البته سرما ...

دخترم هرماه مریضه..پارسال هم از مهد آبله گرفت ..ولی دخترم واقعن خوش قلبه و خوراکیاشو به دوستاش میده

دختر منم تا ۳ مدرسه استمنم از شام میزارمپلویی ماکارونی نونی هم شامی کتلت کوکو سبزیفس ...

منم دخترم تا ۳ هست صبح زود پامیشم درست میکنم یا شب درست میکنم صبح میذارم بپزه یا دم بکشه

ظروفش هم استیل

نه عزیزم اینطور نیست البته شما جایی که بچت می‌ره همه تو یه سطح هستند اما بقیه جاها همه این غذاها رو ...

اره چون توی یک سطح هستن خیالم راحته

عزیزم ی ظرف های غدایی هست توشون استیل از اونا بگیر

از اونا زیاد داره این ظرف غذای داداش کوچیکشخ..که چند روزه باهاش میره یکم حس حسادت به داداشش داره اگه چیزی برا داداشش بخرم باید صاحابش بشه.منم کاری باش ندارم

منم دخترم تا ۳ هست صبح زود پامیشم درست میکنم یا شب درست میکنم صبح میذارم بپزه یا دم بکشهظروفش هم است ...

من ۸ صب پا میشه تا ۱۲ ..۱۱ نهارش امادس...بخدا مثل اسب فقط راه میرم توی خونه تا راهیش کنم..۱۲ ونیم میره

پیتزای  خانگی و توپک پنیری و سوخاری  هم خوبه

حالا سوخاری  مرغ یا قارچ و...

بچه های من با اینکه بزرگن  از اول رون نخوردن و دوست ندارن

سینه بدون استخون میزارم

خیلی عالیه واسه شما  خودش مستقله و  استخوان اینا رو جدا می کنه

مالای من بااینکه ۱۳ و ۱۹ ساله ان   الانم بد عادتن  

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد