2777
2789
الان بنظرت یهویی بگیرم؟سه روز روی ۱ساعت آزاد بوده و هی میبردمش اما جیش نمیکرد اصلا

شما کلا از بیخ اشتباه شروع کردی

یه خوندم نوشتی بچه از دستشویی اصلا میترسه نمیاد

خب این چه پوشک گرفتنیه؟؟

پوشکش کن بره

بچه ایی ک دستشویی نمیتونی ببریش

چه پوشکی بگیری!؟؟؟

این بچه تازه همزمان با پوشک باید تشویق شه

اصلا دستشویی بره

یاد بگیره فلسفه اش چیه

پوشک بگیریش

دستشویی نمیاد

پس کجا بره؟؟

الکی به حرف یسری ک سوادشو ندارن گوش نکن!

پوشک گرفتن اصول داره به زور نیست

🔴 فعلا پوشک کن

تازه اموزش رو مثل بقیه شروع کن

شما اصلا مشخصه اموزش ندادی بهش درست 

بفهمه چی به چیه

دستشویی بیادش

تازه اونموقع تشویقی میذاری جیشش رو بگه

دیدی امادگی داره میتونه بگه

از پوشک میگیریش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

از کجا بفهمیم اماده هست؟

پسر من دیگه اصلا قبول نکرد پوشکش کنم و می‌رفت دستشویی،حتی شب رفتیم خونه خواهرم ترسیدم گفتم جاشو خیس میکنه،ساعت سه شب اومدم پوشکش کنم یه عزاداری ای راه انداخت که بیا و ببین

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بستگی به خود بچه داره،من دخترمو یک سال و نه ماه گرفتم اصراری هم نکردم،خودش زود یاد گرفت ولی برای ...

گلم خودم دو تا بچه دارم و این پروسه رو گذراندم اما تو نینی سایت مثل همین تاپیک هی میگن وای چه دیر انگار ماشین که دقیقا تو سنی که مادر بخواد یهو از پوشک بگیری تازه جالب این جاست میان میگن که جاری م تو یک سالگی از پوشک گرفته منم شروع کردم برای بچه م . نمیگه آخه چه ربطی داره

شما کلا از بیخ اشتباه شروع کردییه خوندم نوشتی بچه از دستشویی اصلا میترسه نمیادخب این چه پوشک گرفتنیه ...

خب از سنگ دستشویی میترسه بیفته 

ولی کنارش میشینه میخنده میگه جیش ندارم

دختر من دوسال یازده ماهه هست نزدیک سه هفته جیشش اومد  خودش گفت رفت رو قصری ( البته من یازده ماه درگیر پوشک گرفتن بودم ک کارم اشتباه بود ..باعث شد یبوست بگیره یا بترسه 

ولی تو این یازده ماه خودم میدید تو دستشویی ..کتاب قصه کلیپ نشون دادم ..دوستاش تو پارک می‌رفت میدید اجازه از مادر بچه ها می‌گرفتم ک دخترم بره ببینه فقط در حد چند ثانیه 

تشویق جایزه دادن 

قصه گفتم 

خودش یه دفعه اومد گفت مامان دستشویی دارم اون زمان اومد گفت سزما شدید خورده بود من اصلا یادم رفته بود پوشک گرفتن رو ..رفت رو قصری ش جیش کرد 

اما پی پی یبوست داره نمیتونه می‌ترسه می‌ره تو اتاق تو شلوار می‌کنه اینم دیگه کاریش ندارم خودش یاد میگیره اما هنوز دارم آموزش میدم بهش 

اسی من میخاستم بگیرمش 

هر وقت من یا شوهرم دستشویی میرفتیم ب هم میگفتیم 

مثلا بابایی من دسشویی دارم کجا باید برم 

بعد شوهرم میگفت باید بری دسشویی 

میگفتم میشه همینجا تو شلوارم جیش کنم 

میگفت ن 

بعد وقتی میومدم بیرون میگفت افرین ک جیش تو دسشویی کردی 

بعد ی مدت دخترم یاد گرفته بود 

عاشق تشویق بود میرفت دسشویی نیومد میگفت جیش کردم مام براش دست میزدیم اینمذوق میکرد

خب از سنگ دستشویی میترسه بیفته ولی کنارش میشینه میخنده میگه جیش ندارم

ببین

یه سوال میپرسم

بفهمیم وضعیت چجوره

الان تند تند نبریش دستشویی

خودش اشاره میزنه بگه من جیش دارم؟؟؟

این خیلی مهمه

خودش توانایی داره قبل اینکه دستشوییش بیاد

بهت بگه؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببینیه سوال میپرسمبفهمیم وضعیت چجورهالان تند تند نبریش دستشوییخودش اشاره میزنه بگه من جیش دارم؟؟؟این ...

الان ۴بار نیم ساعت نیم ساعت بردم 

قبلش میگفت جیش و میاد شلوارش در بیاریم بریم

اما بعد که میبرم جیش نمیکنه اصلا

مگه شما نمیدونی مدال طلا میندازن گردن مادرایی که یک سالگی بچه رو از پوشک گرفتن؟؟؟؟؟؟ اصلا لامصب یه ک ...

دقیقا بچه یک سالش نیست میبرن سرویس بعد میگن وتی شماها چقدر تنبل هستید چقدر بچه هاتون تنبل هستن بلد نیستن🤕 

من همیشه جواب میدادم اولا بچه ها شبیه هم نیستن دوما پولشو دارم پوشک میخرم بچمو عذاب نمیدم 😁 هر چیزی رو به موقع یاد میگره