2777
2789
چقد دیر از پوشک میگیزید بچه رو

نه اصلا

سنش خوبه

سن اقدام ۳ سالگیه تازه

زیر این سن خیلی اشتباهه 

مگررر بچه ایی امادگی نشون بده

چون بچه امادگی نشون نده

یعنی داری به سیستم اعصاب بدنش فشار میاری

پوشک گرفتن

عادت نیست

به رشد اعصاب بچه بستگی داره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلاسنش خوبهسن اقدام ۳ سالگیه تازهزیر این سن خیلی اشتباهه مگررر بچه ایی امادگی نشون بدهچون بچه ام ...

اخه بچه ابجیم دوسالش نیس خودش خبر میکنه

البته بیرون که میریم پوشکش میکنیم

مگه شما نمیدونی مدال طلا میندازن گردن مادرایی که یک سالگی بچه رو از پوشک گرفتن؟؟؟؟؟؟ اصلا لامصب یه ک ...

این بستگی به خود بچه داره،من دخترمو یک سال و نه ماه گرفتم اصراری هم نکردم،خودش زود یاد گرفت 

ولی برای پسرم چون حرف نمیرد کاریش نداشتم،دو سال و نیمش که شد خودش رفت،کلا بچه با بچه فرق داره و حتی خواهر برادرا هم مثل هم نیستن

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

دیر اقدام کردی 

دختر من دوسالگی دیگه کامل یاد گرفت 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
نه اصلاسنش خوبهسن اقدام ۳ سالگیه تازهزیر این سن خیلی اشتباهه مگررر بچه ایی امادگی نشون بدهچون بچه ام ...

الان بنظرت یهویی بگیرم؟

سه روز روی ۱ساعت آزاد بوده و هی میبردمش اما جیش نمیکرد اصلا

اخه بچه ابجیم دوسالش نیس خودش خبر میکنهالبته بیرون که میریم پوشکش میکنیم

خب امادگی داره نشون میده دیگ 🫴🏻🩵🩵🩵🩵

سیستم اعصاب بدنش رشدش رو کرده

کنترل دستشه

میتونه بگه دستشویی دارم

اینارو میشه از پوشک گرفت

چون خودشون امادگی نشون میدن

نیازی نیست کشش بدی

یه بچه میبینی ۳ سال و نیمشه

این رشد رو نکرده