2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغازه سه نیم میلیون گرونتر از سایت گفته دیدم نمی ارزه واقعا نیکوتل شعبه حضوری داره ؟

اره داره 

مغازه ها گرون میدن

من خودم یرد هستم اینترنتی خریدم که به نسبت مغازه فک کنم حدود ۳ تومن ارزون تر گرفتم و به نسبت دیحیکالا و تکنولوژی ۱ ۲ تومن ارزون تر

حضوری هم داره

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

اخه من گوشی 512 میخوام تا حدود 40 تومن سامسونگ گوشی 512 زیر 60 70 تومن نداره

اوخ حاجی مگه با حافظه گوشی کشتی میگیری؟😅

منم ی A55 دارم که حافظش ۱۲۸ هست و ۲۸ گیگش پره ک۶ بیشترش به خاطر سیستم و برنامه های خود گوشیه 

یکی هم A02 دارم که الان دارم باهاش پیام میدم حافظش ۳۲ که ۱۶ گیگش پره و اونم بیشترش سیستم و برنامه های خود گوشیه

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

اوخ حاجی مگه با حافظه گوشی کشتی میگیری؟😅منم ی A55 دارم که حافظش ۱۲۸ هست و ۲۸ گیگش پره ک۶ بیشترش به ...

من الان خودم شیائومی دارم 256 از 256 گیگ 255 گیگش پره بخاطر همون حتما 512 میخوام چون اطلاعات اینو بریزم تو اون روز اول پر نشه