2777
2789

از کجا میشه فهمید که رفتارهای دوستمون ظاهری هس و واقعا و حقیقی مارو دوس نداره ایا احساس ما کافیه که این حس رو  داشته باشیم ؟ احساستون چند درصد همیشه صادقه؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان بده و توی موقعیت بسنج ، نمیشه با حس فهمید

چجوری بسنجیم؟ مثلا یه بار خیلی تغییر  کردم و به خودم رسیدم همه گفتن چقدر عوض شدی بعد اون منو دید گفتم تغییر نکردم گفت من اصلا به صورت کسی توجه نمیکنم و برام مهم نیس . بعد یه بار خودش موهاش رو پنج سانت کوتاه کرده هیچکس نفهمیده بود بعد از من پرسید منم نفهمیدم گفت احمق نفهم چطور نمیفهمی... واقعا ناراحت شدم از توهینش و حس کردم دوسم نداره و چرا نسبت به خودش حساسه اما برا من نیس. و اینکه به محضی موفقیت یا خواستگاری یا هرر چی دارم شروع میکنه به تعریف که اون بهترشو داشته .واسه همین حس کردم دوستم نداره و تظاهر میکنه

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
چجوری بسنجیم؟ مثلا یه بار خیلی تغییر کردم و به خودم رسیدم همه گفتن چقدر عوض شدی بعد اون منو دید گفت ...

خوب پس از رفتارش فهمیدی

هم حسود و هم نتونم بین

دشمن از این بهتره

حداقل تکلیفت روشنه باهاش

خوب پس از رفتارش فهمیدیهم حسود و هم نتونم بیندشمن از این بهترهحداقل تکلیفت روشنه باهاش

آدم وقتی خودش توی یک دوستی هس بخاطر دوس داشتنت بهش نمیخوای بپذیری اما دیگران از بیرون بهتر متوجهن . ممنونم عزیزم نمیدونم چرا حسم همه اینارو که گفتی بهم میگه ولی باز میگم نکنه راجبش اشتباه کنم . بهش یسری رازهامو  اهدافم رو گفتم از اون موقع همش سنگ میوفته جلوم چجوری اونارو برطرف کنم؟ 😐

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
هیکی رابطه ات رو به مرور قطع و کم کن، همین

اخه از نزدیکانمه  در مورد اهدافم بهش بگم که منصرف شدم ؟ اجی ببین از وقتی بهش گفتم همش بی حالم نمیتونم یذره تلاش کنم یا همش یه مشکلی میوفته شایدم تلقین باشه نمیدونم 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
اخه از نزدیکانمه در مورد اهدافم بهش بگم که منصرف شدم ؟ اجی ببین از وقتی بهش گفتم همش بی حالم نمیتون ...

بله بگو بیخیال شدم و توی این اقتصاد نمیشه

بعد هم از این دفعه ، اهدافتان رو روی کاغذ بنویس. و براش برنامه ریزی کن

همه ی آدمها همینن

بله بگو بیخیال شدم و توی این اقتصاد نمیشهبعد هم از این دفعه ، اهدافتان رو روی کاغذ بنویس. و براش برن ...

مرسی قشنگم ♥️♥️♥️♥️🦋

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني