از کجا میشه فهمید که رفتارهای دوستمون ظاهری هس و واقعا و حقیقی مارو دوس نداره ایا احساس ما کافیه که این حس رو داشته باشیم ؟ احساستون چند درصد همیشه صادقه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چجوری بسنجیم؟ مثلا یه بار خیلی تغییر کردم و به خودم رسیدم همه گفتن چقدر عوض شدی بعد اون منو دید گفتم تغییر نکردم گفت من اصلا به صورت کسی توجه نمیکنم و برام مهم نیس . بعد یه بار خودش موهاش رو پنج سانت کوتاه کرده هیچکس نفهمیده بود بعد از من پرسید منم نفهمیدم گفت احمق نفهم چطور نمیفهمی... واقعا ناراحت شدم از توهینش و حس کردم دوسم نداره و چرا نسبت به خودش حساسه اما برا من نیس. و اینکه به محضی موفقیت یا خواستگاری یا هرر چی دارم شروع میکنه به تعریف که اون بهترشو داشته .واسه همین حس کردم دوستم نداره و تظاهر میکنه
اخه از نزدیکانمه در مورد اهدافم بهش بگم که منصرف شدم ؟ اجی ببین از وقتی بهش گفتم همش بی حالم نمیتونم یذره تلاش کنم یا همش یه مشکلی میوفته شایدم تلقین باشه نمیدونم