من مانتوییم کلا اصلا چادر سر نکرده بودم تا اینکه تو حرم مشهد سر کردم نامزدم گفت خیلی بهت میاد اگه خوشت میاد دیگه کلا سر کن خودمم بدم نیومد بهم میاد ولی خب اگه یه دختری که مانتو کوتاه میپوشید یهویی چادری شه مردم چه فکری میکنن ؟ 😑😶 میدونم نظر کسی مهم نیست مهم خودمونیم ولی خب بازم دو دلم
به هر حال برای کسی که همیشه مانتویی بوده چادر سر کردن یکم سخته چون تو هر شرایطی بتونی نگهش داری سخته هوای گرم سرد جای شلوغ توی بازار باید همه ی اینارو بسنجید
اگر هم میخواهید چادر سر کنید چادری سرکنید که نگه داریش راحت باشه چادر ایرانی از همه سخت تر هست پس گزینه ی مناسبی نیست چادر عربی یا ملی و لبنانی شاید برای شما مناسب تر باشه
معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عزیزم صرفا چون بهت میاد نمیشه گفت چادری بشی...
چادر سر کردن سخته و بعضی وقت ها ممکنه سست بشی چون معمولا هستن کسانی که دل بشکنن و تمسخر کنن مخصوصا تو زمونه ای که ما هستیم... اول مطمئن شو و با اعتقاد قلبی و اصولی چادر سر کن اونوقت میبینی هیییچ کسی نمیتونه اراده ت رو سست کنه و از چادری بودن لذت میبری و البته اینکه همسرت هم همراهته خیلی خوبه و میتونه کمکت کنه
تو دانشگاه چادری شدم قبلش مانتو کوتاه هم میپوشیدم🤦♀️ بهم میگفتند بهت میاد از دوران دبیرستان دوست داشتم چادری بودنو ولی چادر ساده برام سخت بود خیلی حس خوبیه وخیلی زود بهش عادت میکنی فقط بلندی چادرو بگیر تا هم تمیز بمونه و خاکی نشه وهم اینکه واسه خودت راحت باشه
یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
نه عزیزم راستش همسرم که اولش گفت گفتم نه اصلا ولی نمیدونم چرا به دلم افتاده با حجاب بشم اینم بگم من ...
نمیدونم کجای نوشته ام ناواضح هست که میگن ربطش به چیه .الان فقط با صحبت نامزدت که گفته چادر بهت میاد جوگیر شدی چادری بشی ولی منی که چادری ها ی زیادی دیدم اونقدر تجربه دارم که میگم موفتی هست و میزاری کنار .دوروز دیکه میبینی بدون چادر راحت تری رهاش میکنی مگه اینکه واقعا بهش اعتقاد داشته باشی