2777
2789
عنوان

کسی که کلا از اول مانتویی بوده میتونه چادر سر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 33 پست

عزیزم دلیلت فقط اینه که بهت میاد؟ چون همسرت میگه؟

اگر حجابت کامل کامله چرا اذیت میکنی خودتو؟

اگر نه سر کن 

ولی سختی هم داره که اگر عاشقش باشی تحمل میکنی 

همش روسری رو میکشه عقب آدم اذیت میشه 

با بچه داری هم ناممکنه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

به هر حال برای کسی که همیشه مانتویی بوده چادر سر کردن یکم سخته چون تو هر شرایطی بتونی نگهش داری سخته هوای گرم سرد جای شلوغ توی بازار باید همه ی اینارو بسنجید 

اگر هم میخواهید چادر سر کنید چادری سرکنید که نگه داریش راحت باشه چادر ایرانی از همه سخت تر هست پس گزینه ی مناسبی نیست چادر عربی یا ملی و لبنانی شاید برای شما مناسب تر باشه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم صرفا چون بهت میاد نمیشه گفت چادری بشی... 

چادر سر کردن سخته و بعضی وقت ها ممکنه سست بشی چون معمولا هستن کسانی که دل بشکنن و تمسخر کنن مخصوصا تو زمونه ای که ما هستیم... اول مطمئن شو و با اعتقاد قلبی و اصولی چادر سر کن اونوقت میبینی هیییچ کسی نمیتونه اراده ت رو سست کنه و از چادری بودن لذت میبری و البته اینکه همسرت هم همراهته خیلی خوبه و میتونه کمکت کنه

تو دانشگاه چادری شدم قبلش مانتو کوتاه هم میپوشیدم🤦‍♀️ بهم میگفتند بهت میاد از دوران دبیرستان دوست داشتم چادری بودنو ولی چادر ساده برام سخت بود خیلی حس خوبیه وخیلی زود بهش عادت میکنی فقط بلندی چادرو بگیر تا هم تمیز بمونه و خاکی نشه وهم اینکه واسه خودت راحت باشه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بنظرم دوره ایه که همه دارن چادر رو میزارن کنارو به عبا اکتفا میکنن همون همرنگ جماعت باشی بهتره

چون همه هرکاری میکنن ما هم باید بکنیم مثلا مردم ممکنه همه لخت عور بشن ماهم باید بشیم یعنی چ خودمون آدم نیستیم

قربون امام رضا جانم برم 🥹ببین چطوری مهمان نوازی کرده😍

اینهمه جا چرا تو حرم به دل همسرت بیفته اینو بگه دل شمام اینقدر آماده 

خیلی قدر بدون عزیزم 

خوش به سعادتت

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم دلیلت فقط اینه که بهت میاد؟ چون همسرت میگه؟اگر حجابت کامل کامله چرا اذیت میکنی خودتو؟اگر نه سر ...

نه عزیزم راستش همسرم که اولش گفت گفتم نه اصلا ولی نمیدونم چرا به دلم افتاده با حجاب بشم اینم بگم من کلا حجابم پوشیده نیست و همه هم اینو میدونن

تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

بنظرم دوره ایه که همه دارن چادر رو میزارن کنارو به عبا اکتفا میکنن همون همرنگ جماعت باشی بهتره

عزیزم این چه استدلالی، الان همه دارند اختلاس می کنند، منم انجام بدهم.....

فردا اگر تصمیم گرفتند خودکشی کنند، منم با آن ها خودکشی کنم..........

نه عزیزم راستش همسرم که اولش گفت گفتم نه اصلا ولی نمیدونم چرا به دلم افتاده با حجاب بشم اینم بگم من ...

نمیدونم کجای نوشته ام ناواضح هست که میگن ربطش به چیه ‌.الان فقط با صحبت نامزدت که گفته چادر بهت میاد جوگیر شدی چادری بشی ولی منی که چادری ها ی زیادی دیدم  اونقدر تجربه دارم که میگم موفتی هست و میزاری کنار .دوروز دیکه میبینی بدون چادر راحت تری رهاش میکنی مگه اینکه واقعا بهش اعتقاد داشته باشی 

نه عزیزم راستش همسرم که اولش گفت گفتم نه اصلا ولی نمیدونم چرا به دلم افتاده با حجاب بشم اینم بگم من ...

خب حجابت رو کاملتر کن 

یا عبا بپوش 

یا مانتو گشادتر از زانو با 

شلوار نیم بگ یا بگ

روسری یا شال بیاد روی سینه 

اگر کم کم اوکی شدی چادر رو امتحان کن 

منم دیدم خیلی ها صفر و صدی پیش میرن 

یا چادر سر میکنن یا خسته میشن میذارن کنار کلا باز میگردن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺