2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در انتظار جواب 🫤

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

هفته اولش اره واقعا سختههههه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

صلوات برات فرستادم گلم

منم فرستادم عزیزم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

سه ماهه عمل کردم مدلش بد شده تنفسم خراب خاک تو سرم😔😔😔😔

شاید خودت احساس می‌کنی که بد شده 

ورمش می‌خوابه بهتر میشه نگران نباش من هرکیو دیدم بعد از یکسال بینبش خوب شده 

برای تنفسم باید با پزکشت صحبت کنی 

شاید خودت احساس می‌کنی که بد شده ورمش می‌خوابه بهتر میشه نگران نباش من هرکیو دیدم بعد از یکسال بینبش ...

آخه تیغه ی بینیم رو خیلی تراشیده و نازک و کوچیک کرده با ی نوک پهن و گنده خیلی دلقک شدم

تیغه ک دیگ ورم نداره

صورت من پهنه یه تیغه اندازه مو ب صورتم نمیاد بعدشم یه طرف بینیم کامل فرورفته 😔😔