2777
2789

یهو دیدیم همه استوری خواستگاری و نامزدی برادر زاده شوهرم گذاشتن البته یکی عمو ها با خانواده همه بودن..  فردا بهونشون این چون راهتون دوره نگفتیم..  منم پیام تبریک دادم  استوری گذاشتم.. شوهرم ناراحت شده نباید تبریک میگفتس  منم مث غریبه ها فقط او استوری دیدم..  میگه من ک نمیرفتم ولی یه احترام میذاشتن فردا هم عروسیشون نمیرم

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

ما برای اون جلسه خاستگاری خصوصی دعوت نمیکنیم. ولی بعدازاون که به نتیجه رسیدیم برای نشون گذاشتن و خاستگاری اصلی بله فامیل درجه یکو دعوت میکنیم

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس هرطپری رفتار کنه همون طوری رفتار میکنم که بعداً متوقع و ناراحت نشم 

مگر لی احترامی و توهین که سکوت میکنم و فاضله میگیرم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بهش میگفتن فوقش میگفت نمیام

من ب دوتا عموهام گفتم بیان زیاد نخواستیم شلوغ شه خو

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ما برای اون جلسه خاستگاری خصوصی دعوت نمیکنیم. ولی بعدازاون که به نتیجه رسیدیم برای نشون گذاشتن و خاس ...

همون خواستگاری اصلی رو میگم..  کلا اینا هییچی نگفتن ک میخان برن خواستگاری فلان دختر اینا..  فقط یهو تو استوری دیدیم دختره هم نمیشناسیم

هرکس هرطپری رفتار کنه همون طوری رفتار میکنم که بعداً متوقع و ناراحت نشم مگر لی احترامی و توهین که سک ...

من الان اشتباه کردم استوری گذاشتم درسته؟ 

بهش میگفتن فوقش میگفت نمیاممن ب دوتا عموهام گفتم بیان زیاد نخواستیم شلوغ شه خو

اصلاااا هیچی نگفتن چ قبل چ بعد فقط یهو دیدیم استوری گذاشتن..  دختره هم نمیشناسیم..  منم دیدم همه استوری و تبریک منم همیکارو کردم شوهرم گف وقتی چیزی به ما نگفتن نباید مزاشتی اگر احترام گذاشتن احترام میبینن

اصلاااا هیچی نگفتن چ قبل چ بعد فقط یهو دیدیم استوری گذاشتن.. دختره هم نمیشناسیم.. منم دیدم همه است ...

اینو راست میگه ی خبر میدادن بد نبود

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️