اخپاتوووس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4259 عنوان تاریخ اخذ مدرک پایه چیه کمک 194 بازدید | 33 پست ۳۱ خرداد باید بزنم؟؟ برای ثبت نام دانشگاه آزاد میخوام بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت میدهد... 1404/07/21 | 11:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
konkoryamm عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4206 اره گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
konkoryamm عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4206 جواب تاپیک قبلیت برو سایت یا چنل تلگرام دانشگاه ک قبول شدی توش نوشته کی باید بریبرا من نوشته ۲۶ گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
konkoryamm عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4206 منم قراره بعد از ظهر ثبت نام کنمسوال داشتم بیام بپرسم کمکم میکنی؟ گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
اخپاتوووس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4259 جواب تاپیک قبلیت برو سایت یا چنل تلگرام دانشگاه ک قبول شدی توش نوشته کی باید بریبرا من نوشته ۲۶ توی سایت من چیزی ندیدم که هیچی ننوشته تلگرامشو از کجا باید پیدا کنم؟ بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت میدهد...
اخپاتوووس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4259 منم قراره بعد از ظهر ثبت نام کنمسوال داشتم بیام بپرسم کمکم میکنی؟ آره بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت میدهد...
konkoryamm عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4206 توی سایت من چیزی ندیدم که هیچی ننوشته تلگرامشو از کجا باید پیدا کنم؟ توی جستجوی تلگرام من اسم دانشگاهم رو نوشتم اورد گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
اخپاتوووس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4259 توی جستجوی تلگرام من اسم دانشگاهم رو نوشتم اورد ثبت نام کردی؟ بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت میدهد...
konkoryamm عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4206 ثبت نام کردی؟ ن دودلم هنوز میترسم گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
اخپاتوووس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4259 ن دودلم هنوز میترسم چرا بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت میدهد...
konkoryamm عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4206 چرا مهندسی پزشکی و بهداشت مواد غذای قبول شدمنا امیدم کردن از اینده شغلیش گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
اخپاتوووس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4259 مهندسی پزشکی و بهداشت مواد غذای قبول شدمنا امیدم کردن از اینده شغلیش خوبن کهبلاخره همه رشته ها خوبی و بدی خودشونو دارن بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت میدهد...
konkoryamm عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4206 خوبن کهبلاخره همه رشته ها خوبی و بدی خودشونو دارن انقدر گفتن از هر کی ی چیزی شنیدم پشیمونم از انتخابم از همه چیز گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
اخپاتوووس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4259 انقدر گفتن از هر کی ی چیزی شنیدم پشیمونم از انتخابم از همه چیز به نظرم دیگه به این چیزا فکر نکن فقط روحیتو خراب میکنی نظر بقیه چیه آخه بابایکیشو که بیشتر دوست داری و شرایطش بهتره انتخاب کن و برو بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت میدهد...