2777
2789
عنوان

تاریخ اخذ مدرک پایه چیه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
به نظرم دیگه به این چیزا فکر نکن فقط روحیتو خراب میکنی نظر بقیه چیه آخه بابایکیشو که بیشتر دوست داری ...

اصلا حالم خوب نیس دارم گریه میکنم نمیدونم باید چیکار کنم بلکه موندم رفتم حسابداری بخونم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اصلا حالم خوب نیس دارم گریه میکنم نمیدونم باید چیکار کنم بلکه موندم رفتم حسابداری بخونم

چی بگم والا عزیزم

موفق باشی 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ثبت نام دانشگاه آزاد رو کردم از سایت paziresh.iau.ir

بعد ۶۰۰ خورده ای پرداخت کردم الان فقط مونده ک مدارک رو بدم ب دانشگاه و تمام؟

یا چیز دیگه ای هم باید انجام بدم

ی نفر گفت تاییدی تحصیلی بگیر از مدیا بعد از ی سایت دیگه شهریه رو بده موندم چیکار باید کرد

عزیزم من ثبت نام دانشگاه آزاد رو کردم از سایت paziresh.iau.irبعد ۶۰۰ خورده ای پرداخت کردم الان فقط م ...

تأییدیه سوابق تحصیلی هم باید بکنی عزیزم 

شهریه رو فکر کنم حضوریه ها موقع ثبت نام من نشنیدم سایتی باشه

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

تأییدیه سوابق تحصیلی هم باید بکنی عزیزم شهریه رو فکر کنم حضوریه ها موقع ثبت نام من نشنیدم سایتی باشه

تاییدیه سوابق از کدوم سایته؟

مرسیتو برای ثبت نام حضوری رفتی؟

نه هنوز گفتن به ما شنبه بیاید 

هر رشته متفاوته روز ثبت نام 

emt.medu.ir

توی بخش دوم این سایت دوتا گزینه هست ها

یکی نوشته تاییدیه تحصیلی(دانشگاه ها+سایر سازمان ها)

سوابق فارغ تحصیلی (ویژه دانشگاه ها)

کدومش رو باید بزنم؟ زیرش نوشته برا دانشگاه ها باید دوتاشم لازمه

توی بخش دوم این سایت دوتا گزینه هست هایکی نوشته تاییدیه تحصیلی(دانشگاه ها+سایر سازمان ها)سوابق فارغ ...

توی گروه دانشگاه من دیدم میگن اولی کافیه