2777
2789
عنوان

متاهلا بیان دید منفی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 94 پست
قربونت عزیزم ، برا انتخاب همسر آینده ات انرژی مثبت داشته باش ، کائنات همیشه میرن طرفی که ذهنت میگه

وای پس خدا نکنه شوهر بد گیرم بیاد چون دیگه تحمل ندارم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وای پس خدا نکنه شوهر بد گیرم بیاد چون دیگه تحمل ندارم

دیدی میگن از هرچی بترسی سرت میاد ؟ این واقعا وجود داره ، پس ذهنتو الکی درگیر چیزهای منفی نکن ، اینقدر هستن آدمایی که از زندگی زناشویی لذت میبرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدی میگن از هرچی بترسی سرت میاد ؟ این واقعا وجود داره ، پس ذهنتو الکی درگیر چیزهای منفی نکن ، اینقد ...

درسته من واقعا از این چیزا میترسم

🥲💓 مرسی ممنونم چشم حتما

میسپرم به خدا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

باید همین سوالو از خانمای اطرافت هم پرسید

ولی واقعا آدم بی آزار و درونگرایی هستم، 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

ولی واقعا آدم بی آزار و درونگرایی هستم،

خیلی فرق داره 

بقیه هم همین نظرو در موردت دارن؟

درسته ولی دیدی که نسبت به جنس زن وجود داره با مرد خیلی متفاوتهاصلا هر چقدر میره جلوتر هی عجیبتر میشه ...

به خانوادت گوش بده اونا تجربه بیشتری دارن سرد و گرم چشیده هستن الان من بعد از دوازده سال از زندگی حس میکنم مهم ترین رکن توی ازدواج احترام به تفاوت های همدیگه هست

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

درست میگید🥲🥲🥲 مرسی چشم حتما

چشمت بی بلا اینم بگم که ماام از اول رابطمون گل و بلبل نبوده خیلی زیااد چالش و دعوا داشتیم ولی هر دو باهم یاد گرفتیم و خودمونو اصلاح کردیم، خلاصه آدم کاملی که فیت تن ما باشه خیلی خیلی احتمالش کمه پیدا بشه ولی اگه طرفت عاقل و منطقی و با درک و فهم باشه میشه رابطه رو ساخت پس به این موارد خیلی توجه کن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خانوادت گوش بده اونا تجربه بیشتری دارن سرد و گرم چشیده هستن الان من بعد از دوازده سال از زندگی حس ...

اخه خانواده ام یکمی ترسناکن

😅 برای همین مضطربم و مردستیز شدم یکم

سلام عزیزم من  ۸ ساله ازدواج کردم درست حدس زدی عزیزم همه مردا شیادن  شوهر من با دروغ اومد جلو نه شغل داشت نه وضع درسی داشت خودش و خونوادش . نه سربازی رفته بود خودش بود و یه دس لباس تنش . بابام و داداشم شدن ضامنش وام گرفت تمام بدیهاش داد .  زمین بهش داد خونه ساخت با وام . مسکن .   بعد فهمیدم آقا معتاد تشریف دارن .  الان با دوتا بچه ۷ و ۵ ساله نمیدونم چه خاکی به سرم کنم . خواهر از من میشنوی مجردی خیلی بهتره بشی زن یه شیاد معتاد و هیچی ندار که هر روزم بپیچد به چرندیات و حرفایی که لیاقت خودش و درو وبریاش هس

خیلی فرق داره بقیه هم همین نظرو در موردت دارن؟

اینجا رو نمی‌دونم ولی بیشتر اطرافیان ، اره

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

دور از جونتون😂😁 واقعا باید دست از حرفا و فکرای بقیه بردارم. 😍🥰 ان شاالله عاقبت به خیر باشید

و همچنیننننن عزیزم❤️🫂

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

چرا

تجربیات بدی داشتم برای همین

کسی رو دیدی یا شناختی مثل من باشه؟عاقبتش چیشد🥲

اره شنیدم، خیلیا هستن باهاشون بدرفتاری میشه یا حتی مورد تجاوز قرار میگیرن ولی بعدا ازدواج میکنن ب میل خودشون. تراپی و مطالعه اینام کمک کننده س

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد