2777
2789
عنوان

متاهلا بیان دید منفی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 94 پست
شاید خاطره بدی داری از مردا بخاطر اونه .

اره خاطرات خیلی بدی دارم

به حدی که صدای بم مردا هم حس بدی بهم میده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من اگه هزار بار برگردم عقب ، بازم همین همسرمو انتخاب میکنم برا زندگی ، گاهی وقتا اینقدر حواسش بهم هست که خودم اینقدر حواسم به خودم نیست ، 8 سال از زندگیمون گذشته هرسال عاشق تر از سال قبلی دوسش دارم ، بس که مهربون و آدم حسابیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چطور ممکنهاصلا مگه میشه

خواهر نکنم منی یا من تو 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ولی من شوهرم جوریه ک اوه حرفی بزنه میبینم دست آخر درست گفته هرچند خودم اولش باهاش مخالفت دارما😑

تجربش خیلی خوبه حتی از پدر مادر خودم حرفشو بیشتر قبول دارم چون دست آخر میبینم درست گفته ولی بروی خودم نمیارم 😐😶😁

خداروشکر عشقتون پایدار

زنده باشی این در صورتیه که هر دو از خانواده های پر مشکل و بی عشق اومدیم ولی باعث نشد دیدمون بد بشه و زندگی خودمونم خراب کنیم همیشه دیدت مثبت باشه و زندگیتو بساز همه چیزم به مرد بستگی نداره رابطه دو طرفه اس. هر دو باهم باید پیش ببرید

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

معلومه که اینطور نیستاتفاقا خیلی از مردها بهتر و مهربون تر و عاطفی تر از خانما هستنمن تنها مشکلی که ...

افرین ادم بعد ازدواج باید رابطشو با زنهای اطرافش متعادل کنه. مادر ـخواهر و دوست و جاری و بقیه افراد 

همین کارو کنه میتونه نصف ارامششو یجا بدست بیاره 

خوب معلومه تمام مردانی که شما میشناسی یا دیدی خوب نبودن که این دیدن ها باعث شده عقیده ات بشه که مرد ...

خب چطور میتونم این عقیده رو عوض کنم؟

حتی نمیتونم برم روانشناس یا مشاور

چون گارد میگیرن نسبت به این موضوع. 🥲 خیلی بده همش پیش داوری میکنن آدمو

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اره خاطرات خیلی بدی دارمبه حدی که صدای بم مردا هم حس بدی بهم میده

خب پس حق داری این تفکرات و داشته باشی 

ولی با آگاهی ب مرور میتونی تغییرشون بدی ک فرصت خوشبخت شدن با ی مرد خوب رو از خودت نگیری

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

زنده باشی این در صورتیه که هر دو از خانواده های پر مشکل و بی عشق اومدیم ولی باعث نشد دیدمون بد بشه و ...

اره دقیقا

میدونید

همین حرفا رو مادرم هم میزنه

اصلا ورژنی که از عشق و علاقه و ازدواج تعریف میکنه ، برای هر کس بگی فکر میکنه در بهشت زندگی میکنه

ولی در واقعیت اصلا اینطوری نیست.

برای همین واقعا میترسم، 🥲🥲 اصلا این همه مرد که دوران اشنایی خوب هستن اما وقتی میری زیر یه سقف مزخرف از آب در میان

ننه نداشته باشه حله

🤣🤣 خنده ام گرفت مرسی

همه مثل هم نیستند،جمع نبندید ، لااقل خودمو میشناسم🤣

باید همین سوالو از خانمای اطرافت هم پرسید

خب چطور میتونم این عقیده رو عوض کنم؟حتی نمیتونم برم روانشناس یا مشاورچون گارد میگیرن نسبت به این موض ...

خوب این عقده کم کم وارد ذهن شما شده، هر مردی دیدی بد بوده

به سختی از ذهنت میاد بیرون

باید سالها و مدتها فقط مردان خوب رو ببینی

با این دید ازدواج برات مشکل ساز میشه

ذره ذره خارجش باید کنی