2777
2789
عنوان

متاهلا بیان دید منفی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 94 پست

من برخلاف خیلیا اینجا میگم که مرد خوبم هست نمونش همسر من شکر خدا ..بعدشم مگه ما خانما کامل و بی ایرادیم که این انتظار  رو از مردا داشته باشیم؟؟؟ همه آدما  تاکید می‌کنم همهههههه آدما  یه نیمه تاریک دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هیچ آدمی کامل نیستحتی ما خانماآقایونم مث ما بالاخره پیش میاد که ی نفر با همه خوبی‌اش بدی هم داش ...

درسته

ولی خب من در مورد شوهر هایی حرف میزنم که دست بزن دارن، یا بداخلاقن، بلد نیستن با یه خانم چطور رفتار کنن، عصبی ان، بی توجه و سردن

اینا رو دیدم و اتفاقا خانماشون هم میگن نه ایراد از ما هم هست و هیچکس کامل نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حست کاملا اشتباست همونطور ک همه خانما مث هم نیستن اقایونم همینطورن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

همنقد بگم .. شده زنه بچه نداره و مرده میگه جداشیم مهریتم بدم . زنه ول کنش نیس ! دیگه نمیدونم !!

امضاتو خوندم ی لحظه فک کردم زیر هیجدهم😂

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

باپسری ازدواج کن ازخانواده ای بااصالت وبافرهنگ

مگه میشه مردی مهربون نباشه،!!این حجم از بدبینی به مردا غیر طبیعیه

نمونه اش همسر من وخیلی های دیگه 

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
من برخلاف خیلیا اینجا میگم که مرد خوبم هست نمونش همسر من شکر خدا ..بعدشم مگه ما خانما کامل و بی ایرا ...

درسته

خدا براتون نگهش داره

ولی میدونی مشکل چیه

الان میبینی شما میگی مرد خوب، من اصلا نمیتونم تصور کنم همچین موجودی رو

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من از همسرم راضیم 

دوتا خواهر دارم دقیقا چون خودشون با شوهرشون مشکل داشتن من حرفی میزدم باور نمیکردن

تا این که خواهرم یه ماه اومدن خونمون برای زایمانم

و رفتار و صحبت کردن همسرمو دید

بعد اون همیشه میگه بچه مردم حیف شده😂

چون من خودم بداخلاقم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
باپسری ازدواج کن ازخانواده ای بااصالت وبافرهنگمگه میشه مردی مهربون نباشه،!!این حجم از بدبینی به مردا ...

مردای اطرافم واقعا یکی از یکی بیشعورترن

خداشاهده من هرمردی تو اطرافم دیدم خوب بودع برا خانومش 

یا حد اقل دیگ معمولی بوده 

نظر واقعی ته دلمه. مردایی ک دیدم و تو زندگیم بودن. پدر برادر و شوهر و حتا پسرای فامیل انقد برا همسر خوب بودن باعث شدع من حس منفی و گارد نسبت ب مردا نداشته باشم 

قطعا مرد بدرد نخور هم زیادع ولی صددرصدش اینجور نیستن

هیچ ادمی کامل نیسادما مودین ی بار خوب طرفو میگن ی بار بدشو همین جا بارها دیدم اونام مث ما انسانن الا ...

هیچی فقط حس میکنم طرف خیلی نپخته است

خودمم همین حسو دارما

ولی دلم صاف نمیشه