2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت بیا زن حسابی !!!

دهن بچه ات رو سرویس کنی یه عمررررر

دهن خودتو سرویس کنی

که ننه بابات نمیذارن طلاق بگیری!؟؟

خب طلاق بگیر

جای اینکه خودتو بکشی !!!!

فکر اینی کی میذاره کی نمیذاره؟؟

تو که میخوای خودتو بکشی

میگی ته خطه

جای اینکه خودتو بکشی

طلاق بگیر !

که بچه هم یه عمر بی مادر نباشه

و خودت بشینی یه زندگی برا خودت بسازی

🔴 الان میدونی چرا تصمیم به خودکشی گرفتی؟

چون تنها چیزی که راحت و بی رنج تحت اختیارته همینه!!!

جون خودت !!!

تو راحت با اختیار خودت میتونی خودتو بکشی

برا همینه فک میکنی راه حله

🔴🔴 در صورتی ک طلاق با مخالفت ننه بابات یکم خرج و هزینه روانی داره

سخته

حاضر نیستی بری

اختیارت رو دستت بگیر

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

قرص برنج و سانسور.

دردناک ترین مرگ با قرص برنج هست. 4 ساعت زجر کش می شه بدون اینکه بی هوش بشه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

آخه می‌دونم نمی‌کشه ...کسی که بخواد بکشه دیگه تاپیک نمیزنه بهت قول میدم اینا همش جلب توجه هست و گرنه ...

گلم این حرف رو نزنید🌷🩵🩵

اینجا اومده دنبال راه نجات

که منو تو بهش راه حل بدیم

داره میگ من رسیدم ته خط

لطفا هیچوقت در جواب خودکشی

نگو جلب توجهه🌷🌷🌷

کسی حتی اگر صد در صد برای جلب توجه اینکارو بکنه

یه قدم به اقدام جدی نزدیک شده

و احتیاج به درمان داره

توی روانشناسی

خودکشی جدی

یا حتی تهدید الکی

یکین

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

قرص برنج و سانسور.

یک درصد فکر کن که اسی اونقدر حالش خراب باشه و به جنون رسیده باشه که بره قرصی رو که توصیه کردی بخره اونوقت تو هم تو مرگش سهیمی هرچند میدونم اسی این کار رو نمیکنه چون اگه این کاره بود تاپیک نمیزد الان نیاز به دلداری داره نه معرفی قرص بهتره هوشمندانه کامنت بزاربم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یه مقاله خواندم

در مورد خودکشی بود

میگفت ۹۰درصد مواقع فرد زنده میمونه و عوارض جبران ناپذیر براش میمونه که درد و رنج زیاد داره

و جالب بود میگفت ۹۹درصد بعدش اقدام به خودکشی پشیمون میشن

سختی بخشی از زندکی همه اس

ما باید دوام بیاریم

درضمن تو بچه داری   حق نداری بچه ان رو رها کنی 

تو هم پشت بچه ات رو داری خالی میکنی که اینطوری 

الان خودت با پدرمادرت چه فرقی داری که  بچه طفل معصوم تو تو این دنیای بی رحم میخوای تک و تنها ول کنی و فقط به فکر راحتی خودتی ؟

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بخدا من تو بد ترین شرایطم از زندگی بریدم اوج نا امید ولی هیچ وقت فکر خودش کشی نکردم شما بهش فکر نکن ...

سلام عزیزم خوبی میشناسی منو؟؟

باردار نشدی؟

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

یک درصد فکر کن که اسی اونقدر حالش خراب باشه و به جنون رسیده باشه که بره قرصی رو که توصیه کردی بخره ا ...

دقیقا چون می‌دونم الکی تاپیک زدن اینو گفتم مثل بچه ای که میگه غذا نمی‌خورم ...جوابش چیه التماس نه ...فقط باید سفره را از جلوش جمع کنی .اگه دقت کرده باشی راه حل من واقعا هوشمندانه بود هر چند شما هم درست میگی

یه مقاله خواندمدر مورد خودکشی بودمیگفت ۹۰درصد مواقع فرد زنده میمونه و عوارض جبران ناپذیر براش میمونه ...

یکی از اقوام ما قرص برنج خورد نمیدونم با آب خورد یا چی؟؟؟ولی سعی کرد بالا بیاره دو روز تو بیمارستان بستری شد و بعد فوت شد ...مادرش دیوونه شد ...خودش هم تو زندگی خیری ندید من همیشه از خدا میخوام که تو اون دنیا براش جبران کنه با اینکه خودکشی کرده ولی من به رحمت خدا امیدوارم آخه این بچه تازه ۱۶ سالش بود تو اون دو روز میگفت پشیمونم کاش نمیخوردم فقط خواسته بود پدرش رو بترسونه که با دوست دخترش ازدواج کنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

به خودت بیا زن حسابی !!!دهن بچه ات رو سرویس کنی یه عمررررردهن خودتو سرویس کنیکه ننه بابات نمیذارن طل ...

ممنون ک انقدررررر مهربونی

الهی خدا بهترینا رو برات بخواد

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔