2777
2789
عنوان

مادرشوهری که میگه چای بیار

227 بازدید | 13 پست

بابام امروز صبح بیمارستان بستری شد هفته بعد عمل قلب باز داره . مادربزرگ پدریم اومده خونه ما . از صبح ساعت ۵ با لحن دستوری به مامانم میگه سریع چای رو بذار . سریع صبحونه رو آماده کن اینو بیار اونو ببر آب پرتغال بگیر گوشت تو شیشه بذار  بعد هم گفت لازم نیست مامانم بره بیمارستان بمونه خونه و ناهار رو آماده کنه برای مهمونایی که ملاقات بابام میان از شهر دیگه . همین ناهار نزدیک پونزده تومن برامون هزینه داشت و ما شرایط انقدر هزینه کردن نداشتیم وضع مالیمون یکم به هم ریخته . الانم ما موندیم خونه بابام تنهایی رفت بیمارستان 

نمیتونستیم اعتراض کنیم بابام حرص بخوره حالش بد میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید محل بدید

الان فصل ویروسه باید توجیحش کنید ملاقاتی برای پدرتون ،سمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یعنی هنوزبابات عمل نکرده اومدن عیادت؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

غصه ی مادرت نخور. خودش حتما راضیه

چون نمیشه به هیچ انسانی زور گفت مگه خودش بخواد

راحت و در سکوت میتونه پاشه بره بیمارستان

به حرف کسی هم گوش نده

یا پذیرایی نکنه و اصلا خیلی خرید نکنه، در حد معمول تو خونه میوه باشه اما، کار نکنه، پذیرایی نکنه

خودش هم احتمالا دوست داره

وگرنه یه زن چهل یا پنجاه ساله خوب بلده از خودش چطور جربزه نشون بده

یعنی هنوزبابات عمل نکرده اومدن عیادت؟

عمل نکرده که هیچ تازه بستری شده . اومدن ملاقات یکی دو روز بمونن ولی بعدش دیگه ملاقات نمیان ممکنه بابام ویروس بگیره ازشون یه هفته تا عمل مونده 

شما باید کار خودتونو انجام بدین اونم واسه خودش حرف بزنه آبگوشتو میزاشتین رو اجاق بعد دسته جمعی میرفتین بیمارستان برمیگیشتین یا حتی خورشت رو آماده میکردین میرفتین اصلا محل ندین چی میگه 

غصه ی مادرت نخور. خودش حتما راضیهچون نمیشه به هیچ انسانی زور گفت مگه خودش بخوادراحت و در سکوت میتونه ...

بابام حرص میخوره اگه مادرش بهش بگه زنت حرف گوش نداد 

دکتر گفته اصلا عصبی نشه استرس نگیره حتی تو اینستاا اخبار بد رو دنبال نکنه 

بابام حرص میخوره اگه مادرش بهش بگه زنت حرف گوش نداد دکتر گفته اصلا عصبی نشه استرس نگیره حتی تو اینست ...

نه ،ربطی به حرص بابات نداره

چون پدرت مادرش رو میشناسه

یک عمره مادرت به این طایفه کولی داده این دو روز هم میده، حرص نخور

بابات مادرش رو بیشتر از زنش دوست داره این که مسلم هست ،اما مطمئن باش با تمام دوست داشتنش مادرش رو میشناسه، مادرت هم عادت کرده

اینها رو گفتم تو حرص نخوری و روحت رو آزرده نکن

فقط دعا کن پدرت زودتر خوب و سرپا بشه

نه ،ربطی به حرص بابات ندارهچون پدرت مادرش رو میشناسهیک عمره مادرت به این طایفه کولی داده این دو روز ...

عبارت کولی دادن مودبانه نیست 

برای مادرو  خانواده خودتون راحت میتونید استفاده کنید اما اینکه تو فضای مجازی برای یه کاربر ناشناس چنین چیزی بنویسید مودبانه نیست