2777
2789
عنوان

خرید خونه کدوم طبقه بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 20 پست
واقعیتش من همه طبقه هارو بودم هم کم واحد هم واحد زیادکم واحد زیاد دوست نداشتم چون خیلی همسایه ها میت ...

خودمون نظرمون بیشتر به اینه که مثلا یه دو یا سه واحده پیدا کنیم که مثلا قدر السهم هم داشته باشیم یه همچین چیزایی
البته میدونم تو آپارتمان هم میشه
ولی کلا میخواستم بدونم نظر دوستان درباره کم واحدهای شخصی مثلا دو سه واحده چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همکف هستیم. 

همه به حیاط دید دارن و عملا استفاده و لذتی ازش نمیبریم

بوی فاضلاب تو همکف زیاده 

کلا سر و صدای کوچه مستقیم تو خونه ماست.

خدای نکرده خطر سرقت هم تو همکف که حیاط داره بیشتره

ساختمون هر چند طبقه باشه بالاترین طبقه بهتره. فوقش تابستونا اگه پمپ ضعیف باشه مشکل آب هست که اونم پمپ های خانگی قوی هستن 

من دوست دارم مثلا طبقه سوم یه ساختمون سه طبقه تک واحدی بگیرم

حالا دیگه من کلی گفتم.زیربغل مار

خب این تنها یکی‌شه.

هر کی یه چیزی می‌گه از روهم‌رفته‌ش نتیجه‌گیری می‌شه.

هر طبقه‌ای ناخوشايندی‌ها و خوبی‌هایی داره.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

خودمون نظرمون بیشتر به اینه که مثلا یه دو یا سه واحده پیدا کنیم که مثلا قدر السهم هم داشته باشیم یه ...

من سه واحدی که هر طبقه یک واحد باشه یودم خیلی سر وصدا بیشتر به واحدهای دیگه منتقل میشه 

بدون اینکه بخوای کامل در جریان زندگی بقیه همسایه ها قرار میگیری

اگه اسانسور هم کنار یه اتاق خوابی باشه دیگه بدتره