2777
2789
عنوان

خرید خونه کدوم طبقه بهتره

167 بازدید | 20 پست

دوستان نظرتون درباره طبقه واحد و همچنین مواردی که دو یا سه واحد هستن کلا
مثلا طبقه دوم از 2 طبقه خوبه بنظرتون ؟
اینجوری بهتره یا آپارتمان ؟
از لحاظ مشکلات و یا سختیاش بگین 

اپارتمان طبقه دو و سه خوبه

طبقه اخر و اول خوب نیس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبقه اول و دوم بودن پله.

تک واحدی یا نهایت دو واحدی هم باشه هر طبقه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
هرچه تعدادواحدساختمان کمترباشه بهتره.به نظرمن طبقه ۲ بهترین طبقه هست (بعلت قطعی برق وآسانسور)ولی طبق ...

نه اون ارزون تره چون پله زیاد داره.اگر آسانسور نداشته باشه دیکه بدتر

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

واقعیتش من همه طبقه هارو بودم هم کم واحد هم واحد زیاد

کم واحد زیاد دوست نداشتم چون خیلی همسایه ها میتونن روی هم تمرکز داشته باشن

خیلی شلوغم خوب نیست 

من اپارتمانهای شیش واحد تا هشت تارو دوست دارم

طبقه اول سرده وگاهیم بوی فاضلاب اذیت میکنه وسر وصدای ورود ساکنین مزایش هم فعلا تو شرایطی ممکنه بی برقی باشه خودتون راحتترید طبقه اخرم گاهی نشتی سقف و گاهیم بو اذیت میکنه درعوضش کسی بالای سرت نیست سروصدا داشته باشه 

معمولا طبقه های وسط بهترن 

هرچه تعدادواحدساختمان کمترباشه بهتره.به نظرمن طبقه ۲ بهترین طبقه هست (بعلت قطعی برق وآسانسور)ولی طبق ...

اما توی جنگ ۱۲ روزه طبقه‌های بالا می‌اومدن طبقه‌ی ۱

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.