2777
2789
عنوان

پاستیل خونگی

93 بازدید | 21 پست

دخترم2سالو5,ماهس اصلنم عادتش ندادم به خوراکی مغازه مگه اینکه بره بیرون دست یکی‌ببینه هوس کنه.

اگه از این پاستیل خونگیا که همش تو گوگل میاد این‌روزا با خودم ببرم بیرون‌براش که دیگه چیزی از مغازه نخره ضرر داره؟پودر ژلاتین و ژله یا آب میوه با گلوکز؟ 

گلوکز نزنم میشه؟

خیلیم پاستوریزش نکن

اگ کلن ممنوع کنی براش به کوچکترین چیزی کوچترین خوراکی بیرونی مریض میشه

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم پاستوریزش نکناگ کلن ممنوع کنی براش به کوچکترین چیزی کوچترین خوراکی بیرونی مریض میشه

راست میگیا خودم‌چون از بچگی‌عادت نکردم الانم‌عادت ندارم خوبه ولی نمیدونم این پاستیلا خودم درست کنم چطوره بنظرت؟

یه مدل دیگه هم نت تبلیغ میکنه الات ترند شده

میوه رو می نه به سیخ چوبی  داخل شهد میغلطونه که سفت بشه دورش اونم به نظرم جالبه

میتونی هم از این بيسکوئيت های باغ وحش بگیری که کوچیکه 

بهانه گرفت یه دونه بدی

راستی کلا حتی خوراکی بازاری رو از خونه بیار  عادت نکنه همون جا بخری بهش بدی

حتی بيسکوئيت ساده

ژلاتینو نزنی اصلا نمیبنده درسته؟ جایگزین بجای زلاتین چی‌هست؟

من نمیزنم بن ماری میکنم تا کامل حل بشه بعد پودر ژله رو میریزیم خوب که حل شد قالب رو چرب میکنم میریزم تو قالب

من نمیزنم بن ماری میکنم تا کامل حل بشه بعد پودر ژله رو میریزیم خوب که حل شد قالب رو چرب میکنم میریزم ...

اخه اینجوری بعدا وا میره که نمیشه پاستیل میشه؟ و نمیشه با خودت ببری بیرون شل میشه