2777
2789

کاری به بخش دومش ندارم . ولی متاهلا .. باید بگم دنیار دور شما نمیچرخه . تا یه مجردم تایک بزنه با کسی آشنا شدم . اولین حرف کسایی ک نمیتونن شوهرای هرزشونو جمع کنن اینه طرف متاهل نباشه ! تمام حق و حقوق اینجا برا عروس هست ! عروسا فرشته و خانواده شوهر ایراد دار ! طرف تاپیک زده سرزده رفتم خونه مادر شوهرم داشته غذا میخورده تارف نزده انقد به فحش بستمش ک نگو ! همم طرفشو میگیرن ک خوب کاری کردی ! خداییش انقد عقگفریته بودنم نوبره . بگی ناراحتی نرو میگه خونه شوهرم !!! خواهرشوهرام نباید بیان  !!!😑 الانم میان میپرن بهم ک تو معلوم نیس چه خواهر شوهری هستی درحالیکه وصف حال خودشونه !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

یادت رفت این تاپیک ها روده‌م بگی 

دیت اول 

دارم میرم دیت 

دوست پسرم 

پاتنرم 

با یک آقایی آشنام 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یادت رفت این تاپیک ها روده‌م بگی دیت اول دارم میرم دیت دوست پسرم پاتنرم با یک آقایی آشنام

حداقل خودشونو ملکه و صاحب اختیار نمیدونن برا خودشونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از خیانت تاپیک رابطه دوست دختر دوست پسری میبینم

و هرکس ۶ تا تاپیک داره در روز هرچی دلش میخواد میزنه به من چه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یادت رفت این تاپیک ها روده‌م بگی دیت اول دارم میرم دیت دوست پسرم پاتنرم با یک آقایی آشنام

اینو یادم رفت .. امشب شب ازدواج شوهرم هست !! طرف چند ساله ولشون کرده طلاق گرفتن . اینا حس مالکیت رو برنداشتن هنوز ! 😑

طرف میگه چطور شوهرت ازدواج کرده و تو تاپیک میزنی ! میگه چند ساله جدا شدیم ! همه تاپیکاشم در مورد دوس پسر و مخ زدن پسراس ! اونوقت مرده حق نداره😑

بیشتر از خیانت تاپیک رابطه دوست دختر دوست پسری میبینمو هرکس ۶ تا تاپیک داره در روز هرچی دلش میخواد م ...

دوس پسر دختری بحثش با چیزی ک گفتم جداس !

آره اکثرا چرت و پرت هست و برخی هم برای پر بازدید شدن الکی میگند شوهرم خیانت کرده

نه بابا واقعیته . کم تو واقعیت عروس این شکلی ندیدیم

حداقل خودشونو ملکه و صاحب اختیار نمیدونن برا خودشونن

وااا 

برو تاپیکاشون ببین اونقدر حس مالکیت به پارتنر و دوست پسرشون دارن که شوهر داشتن نداشتن اینقدر حس مالکیت 

طرف توی دوستی اینستا پسره رو میریزه تو گوشیش بعد میگی خودشون صاحب اختیار نمی‌دونم عجب

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بیشتر از خیانت تاپیک رابطه دوست دختر دوست پسری میبینمو هرکس ۶ تا تاپیک داره در روز هرچی دلش میخواد م ...

دیت 

پارتنر 

چی بپوشم دیت دول 

دیت اول کجا بریم ماشین یا کافه 

پارتنر میگه پارتنرم ال بل 

وااا برو تاپیکاشون ببین اونقدر حس مالکیت به پارتنر و دوست پسرشون دارن که شوهر داشتن نداشتن اینقدر حس ...

حالا چرا دعواشو با من داری ! پسره با یه بلاک تمومش میکنه ! ولی زنه رو از ترس مهریه مجبوره تحمل کنه !

دیت پارتنر چی بپوشم دیت دول دیت اول کجا بریم ماشین یا کافه پارتنر میگه پارتنرم ال بل

خب چرا بتو برخورده ! برا خودشونن . ربطی به تاپیک نداره . انگار متاهلا همونم برا مجردا نمیتونن ببینن

دیت پارتنر چی بپوشم دیت دول دیت اول کجا بریم ماشین یا کافه پارتنر میگه پارتنرم ال بل

تو هم ازون متاهلایی ک فک کردی دنیا دور تو و بچه و شوهر میچرخه و مجردحق هیچ رابطه و دیتی تداره . اینم باید از تو اجازه بگیره ! بقیم ک حرفی برا گفتن نداشتن .