2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه این کارهارو انجام میده،در مورد دخترم هم همینطوره،براش خوراکی میخره،نمیزاره کاری انجام بده،دمنوش براش درست میکنه،همش مراقبه که اعصابش به هم نریزه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

کار خاصی نمیکنه برام شاید چایی بزاره،چند روز که میگذره هی می‌پرسه تمام شد تمام شد کی تمام میشه 🥴

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

همه این کارهارو انجام میده،در مورد دخترم هم همینطوره،براش خوراکی میخره،نمیزاره کاری انجام بده،دمنوش ...

من ی کلاس رفتم مشاوره زناشویی بود 

بعد گفت خانم پریود یا سرما خوردگی داشته باشه مردش بخاد نیاز اونو برطرف کنه همه خانما موافق بودن جز من 

پریود من جور خاصی نیس😑مگ پریودا شما چجوریع ؟؟؟کلا هم روز اول نهایت دوم یکم خون ریزی دارم سوم چهارم ...

پریود من وحشتناک خون ریزی دارم در حدی که دو روز اول شام نهار تعطیل،خودشون یه چی سرهم میکنن میخورن،یا یه غذای ساده سبک درست میکنم،خیلی بده خیلی کاش زودتر یائسه بشم بره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

همیشه رفتارش خوبهولی مواقع پریود خیلیییی قربون صدقه میرهکیسه آبگرم میذاره برام و ماساژ و بغلغذا خودش ...

دیشب ب شوهرم میگم برق خاموش کن دراز کشیده بودیم 

گفت ولش کن همینجوری بخاب اومدم بلند شم نزاشت گفت وایسا میرم 

من ی کلاس رفتم مشاوره زناشویی بود بعد گفت خانم پریود یا سرما خوردگی داشته باشه مردش بخاد نیاز اونو ب ...

مرد اگر عاقل باشه درک و شعور داشته باشه وقتی همسرش شرایط مناسب نداره مواظب رفتارش هست

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
پریود من وحشتناک خون ریزی دارم در حدی که دو روز اول شام نهار تعطیل،خودشون یه چی سرهم میکنن میخورن،یا ...

من هنوز عقدم ...چند سال پیش شدید دل‌درد کمردرد داشتم حالم بهم میخورد ولی دوسه ساله اصلا ندارم 

فقط پادرد و کمردرد