2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نوع نگاه به قرآن خرافاته.

دیگه خود خدا هم میگه برای رفع مشکلاتتون به قرآن پناه بیارید

🙄

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

دیگه خود خدا هم میگه برای رفع مشکلاتتون به قرآن پناه بیارید🙄

چه ربطی داره. تو با خدا حرف زدی بهت گفته اینو بخون خونه دار بشی ؟ عزیزم از توهم و خرافات بیا بیرون. قرآن اومده تا عقل رو زنده کنه.

خالم میگه ۱۱سال هرشب سوره واقعه خوندم پولدار شم بعد ی کارخونه دار اومد گرفتش

😍😍😍😍😍😍😍😍

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

عزیزم من با آش مستاجر که روز شهادت امام رضا باید پخت خونه خریدم 

نیت کن هشت سال روز شهادت آش میپزی و پخش میکنی 

من همون سال اول خونه خریدم 

قبل پختن آش هم یک ریال نداشتم 

باورت نمیشه از روز بعدش مثل بارون پول واسم بارید و پول خونه خریدنم جور شد 

و خونه نوساز کلید نخورده خریدم 

ان شاالله همه ی مستاجرا خونه دار بشن به حق امام رضا

سوره توبه رو خوندم من کلا ختم کردم

می‌خواستیم یه خونه بخریم که مجبور بودیم هم ماشین و همه طلاها رو بفروشیم وقتی سوره توبه رو ختم کردم رفتیم طلا فروشی گفت امروز طلا خیلی رفت بالا اگه همین چند روز پیشم میومدین اینا رو می‌فروختین اینقدر پولتون نمی‌شد... و همون طلاها کفاف پول خرید خونه رو داد حتی چند تا حلقه هم به جا موند و مجبور نشدیم بفروشیم ماشینمونم موند و ما اون خونه رو خریدیم

قبل خواندن سوره توبه نیت کرده بودم که خدا مشکلات و راه‌های سختو برای ما آسون کنه و اگه خرید اون خونه به مصلحت ما باشه حتماً یه راهی رو باز کنه 🙂

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

چه ربطی داره.

ربطش به اینه

شما تاپیکو درست نخوندی

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

عزیزم من با آش مستاجر که روز شهادت امام رضا باید پخت خونه خریدم نیت کن هشت سال روز شهادت آش میپزی و ...

بمنم دعا کن آرزومه خونه نو بخرم😭

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠