2777
2789
عنوان

این تایم خداروشکر بچه مدرسه ای نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 38 پست
تو نبودی ک نوشتی دنگی حساب میکنیم؟چرا عوض میشه حرفات

نه عزیزم من دیت نرفتم باهاش گفتم که نمیشناسمش

یکی از پسرا گفت

دیت رفتنی از پسر دنگ میگیره

وگرنه من دیت نرفتم باهاش

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من دیت نرفتم باهاش گفتم که نمیشناسمشیکی از پسرا گفتدیت رفتنی از پسر دنگ میگیرهوگرنه من دیت ...

درست نگفتی ک کی گفته کلی گفتی 

من باشم وقتی نمیتونم با قدش کنار بیام و ممکنه باعث شه نخوامش و شک داشته باشم ک خسیسه قبولش نمیکنم 

💕🌸☘️🌹

درست نگفتی ک کی گفته کلی گفتی من باشم وقتی نمیتونم با قدش کنار بیام و ممکنه باعث شه نخوامش و شک داشت ...

ممنون ازت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

والاماکه هیچی نداریم نمیزاریم خانم دست توجیبش بکنه پس مردی مردانگی کجارفته که بخواددخترحساب کنه ادمیکه اینطوری پولداره واسه لای جرزدیوارخوبه ازدواجم بکنی میگه خرج خونه بده دنگتوبده

کاربر مردهستم

خسیس خون به جیگرت می‌کنه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

والاماکه هیچی نداریم نمیزاریم خانم دست توجیبش بکنه پس مردی مردانگی کجارفته که بخواددخترحساب کنه ادمی ...

اره ممکنه واقعا