2777
2789
عنوان

از مدرسه ی پسرم زنگ زدن

622 بازدید | 33 پست

چون مدرسه ش رو عوض کردم روزی ک پرونده ش رو 

از مدرسه قبلیه گرفتم خودشون گفتن خروج رو زدیم

حالا از این مدرسه زنگ زدن ک میریم تو سامانه

اجازه ثبت نام نمیده میگه خروج رو نزدن

هر چیم زنگ میزنم مدرسه ی خراب شده جواب نمیدن

موندم این وسط چیکار کنم 

راهشم دوره حوصلم نمیکشه بعدم بخام دوباره با معلم

و مدیر قبلی روبه رو شم حس خوبی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم صبر کن فردا بزن 

شمار معلمی چیزی نداری که تون اون مدرسه باشه؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عزیزم باید به کارهای بچت رسیدگی کنید حوصله ندارم و خوشم نمیاد نمیشه بسم الله بگو برو دنبال کارهاش

از معلم و کادر مدرسه خوشم نمیاد دلم نمیخاد 

باهاشون روبه رو شم 

باید حضوری بری الان کارت گیر اونها هست با روی خوش برو کارتو ردیف کن وگرنه بچه ات تو دردسر میفته

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

برواداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم باید به کارهای بچت رسیدگی کنید حوصله ندارم و خوشم نمیاد نمیشه بسم الله بگو برو دنبال کارهاش

برم باز مطمعنا همون حرف میزنه

میگه خروج رو زدیم 

چی میتونم بهش بگم