2777
2789
عنوان

دکترا گفتن سقط کن میخوام نگه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا اگه مشکل داره به دنیاش نیار برای زجر دادن یه موجود دیگه دلرحم نشو این دنیا خودش به قدر کافی ...

من ی بچه گربه داشتم که مشکل مادرزادی ریوی داشت و مامانش ولش کرده بود ولی دلم سوخت نجاتش دادم، ولی هر روز هم اون هم من میمردیم و زنده میشدیم... 

اون حیوونکی تا ۵ سالگیش مجبور شد همش زیر تیغ عمل و سرم و....  بره منم همش با دیدن عذاب کشیدندش گریه می کردم و هرچی پول داشتم میدادم برای درمانش که درمان هم نشد... 

فقط ۵ سال با درد و کلی عشق زندگی کرد... 

اخرشم ویروس اژ داخل شروع کرد به خوردنش مرد... 

هم من نابود شدم هم اون حیوونکی اگر نجانش نمیدادم همون سال میمزد بدون درد ولی مرگشو با عذاب بخاطز خودخواهیم کشوندم تا ۵ سال... 

اینکه انسانه

من ی بچه گربه داشتم که مشکل مادرزادی ریوی داشت و مامانش ولش کرده بود ولی دلم سوخت نجاتش دادم، ولی هر ...

اون حیواناتی که مادرشون ولشون میکنه به خاطر همینه چون میخان زودتر بمیره ومریضن اگه خوب هم بشن نسلشون خیلی ضعیف میشه 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

نمیشه دنیاکه اومد بچه تون ببرینش عمل؟

اسم خودت رو چطوری گذاشتی انسان چطور شما دلتون میاد بدن با اون لطافت بره زیر عمل جراحی اونم به‌خاطر حماقت شما

آریایی و از نسل کوروش✨ 

اون حیواناتی که مادرشون ولشون میکنه به خاطر همینه چون میخان زودتر بمیره ومریضن اگه خوب هم بشن نسلشون ...

افرین منم منظورم همینه. 

وقتی چند دکتر میگن سقط کن اونم توی کشوری که سقط جرمه و براش مجازات سنگین گذاشتن، یعنی اون بچه ی مشکل بزرگ داره. 

بدنیا بیاد بخاطر خودخواهی این دو والد، هم از نظر مالی نابود میشن و هم از نظر روانی. 

اونموقع خود بچه هم نابود میشه و با درد به زندگی کوتاهش ادامه میده... 

فکر کن بره مدرسه ببینه زنگ ورزش حتی نمیتونه ی مسابقه دو سادع با دوستاش برگذار کنه. 

میبینه دوستاش همش دارن فوتبال بازی میکنند، میرن گردش و... 

ولی این باید همش بره بیمارستان و... 

عزیزم با چن تا دکتر دیگه هم مشورت کن زمانی از نظر شرعی اجازه ی سقط داری که وجود بچه برای مادر خطر مرگ داشته باسه حتی بچه ی ناقص الخلقه هم اجازه ی سقطش وجود نداره دکترا برای خودشون الکی مجوز میدن با یه کارشناس مذهبی هم مشورت کن بالاخره جان یک انسانه و انسان اشرف مخلوقاته و دارای کرامت

نمیدونم‌میخونی یا نه

نمیدونم حرفم درسته یا نه

ولی پزشکا همیشه درست نمیگن

به مامانم‌گفته بودن که‌من‌پاها و دستهام تشکیل نشده و باید سقط شم

مامانم چون بعد از چند سال نازایی منو حامله شد قبول نکرد و منو به دنیا آورد

من الان هر دوتا پا و دستمو دارم و هیچیمم نیست

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
اسم خودت رو چطوری گذاشتی انسان چطور شما دلتون میاد بدن با اون لطافت بره زیر عمل جراحی اونم به‌خاطر ح ...

خفه شو وقتی درکی از حال استارتر نداری از خودت نظریه نده! وقتی باعمل بشه بچه اش زنده بمونه بهتر از مرگش هست بدن بچه لطیف هست ولی بخاطر لطافت بچه بگیم بچه شون رو سقط کنن؟ وقتی راهی واسه زنده موندنش باشه سخته ولی بهتراز مرگشه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓