2777
2789
عنوان

دکترا گفتن سقط کن میخوام نگه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 62 پست

به فامیل ماهم گفته بودن سقط کن ،خطر بالاست

بچه دنیا آمد، دور از جون بچه ی شما 

دستش مشکل داشت و داره

شما ی بچه به دنیا بیاری که تا آخر عمر بخاطر بیماری قلبی نتونه زندگی  عادی کنه  و زجر بکشه، ی جور قتل روح حساب میشه 

فقط جسمش زجر میکشه و ادامه میده 

عزیزم❤️ 

چند تا دکتر دیگه هم برو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بدنیا بیاد و همه ش دستت بند دوا و دکتر و عمل قلب باشه که بدتره

این ازمایشات و سونو که انجام میدن برای همینه

منطقی تصمیم بگیر نه احساسی

بخاطر احساساتت زندگی یه نفرو نابود نکن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
تو با نگه داشتنت داری بدبختی رو به خودت و اون هدیه میدی کاش نسل شما افراد خود خواه تموم بشه چژور حاض ...

واقعا منم درکشون نمیکنم... 

چطور میتونند این خیانت بزرگ رو به خودشون و اون طفل معصوم بکنند... 

تو با نگه داشتنت داری بدبختی رو به خودت و اون هدیه میدی کاش نسل شما افراد خود خواه تموم بشه چژور حاض ...

کاش بدونی چطوری باید حرف بزنی با ی مادر تو این حال! 

بچه شه، مشخصه دلش نمیاد 

اومده درد و دل کنه و راه درست و پیدا کنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اگه چنتا دکتر بهت اینو گفتن بنظرم انقدر پافشاری نکن درسته اخلاقی نیست اینو میگم ولی یه بچه بیمار هم خودش زجر میکشه هم اطرافیان

یه دکتر دیگه هم برو انشالله ک مشکلی نباشه و بگه بچت سالمه و میتونی نگهش داری

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂