2777
2789

مثلن طلا خریدن اتفاقی یا ی چیزی میخرن ک چند برابر میشه

ولی در مقابل یسری افراد پولشون بی برکته در حالی ک کلی کمک هم ب دیگران کردند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم عجیبه.. بابام ی دایی داره به شدت آدم مهربون و خوبیه.. خیلی دستش بازه.. جایی نیاز به کمک باشه اسم ایشون همیشه هست تو لیست کمک کننده ها.. وضعشون هم روز به روز بهتر میشه 

کسی لایکم نکنه

نمازاول وقت ونمازصبحدل صاف وبزرگ داشتندست بخشنده

بابام خادم مسجد بود تمام نمازاش تو مسجد میخوند،یک رکعت نماز قضا نداشت تا اخرین لحظه ولی از مال دنیا چیز زیادی نصیبش نشد 

زندگی متوسطی داشت

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

برکت رو نباید فقط توی زیاد شدن ببینی 

برکت یعنی پولت خرج مریضی و ناراحتی نشه 

برکت یعنی عزت نفست رو نخوای بذاری زیر پا و محتاج مردم نباشی 

برکت یعنی به دیگران از مالت کمک کنی و دست دهنده داشته باشی . 

برکت یعنی سفره ات پهن باشه . در خونه ات به مهمون باز باشه 

برکت یعنی زیارت اهل بیت روزیت بشه . پولتو خرج زیارت کنی 

برکت یعنی دلت خوش باشه به خانواده ات و با دل خوش این پولو خرج کنی 

چه قدر ادما هستن که خروارها پول میذارن روی هم و یکی از اینا رو ندارن ولی خیلیا که زندگی ساده ظاهری دارن ولی این چیزا رو بیشتر توی زندگیشون می بینی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بابام خادم مسجد بود تمام نمازاش تو مسجد میخوند،یک رکعت نماز قضا نداشت تا اخرین لحظه ولی از مال دنیا ...

خدا به بعضیا ثروت نمیده نمیدونم چرا هر چی میدوئن انگار رو تردمیل راه میرن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب چه کارایی میکنی؟

خونه ماشین  طلا  هزینه بچه ها خرید لوازم اساسی منزل همه با منه ولی شوهرم فقط تا 5 روز حقوقشو نگه میداره در حالی که یک ریال نه به من نه به بچه ها خرجی نمیده حتی تا حالا یه کادو هم برامون نخرید یا یه رستوران میریم من حساب میکنم، زندگی شادی وغم داره هر دوتاش به من رسیده اونم زیادش