2777
2789
عنوان

من عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 62 پست

فقط بهت میگم چه همسرت چه هر ادم دیگه ای

یادبگیر زیاد اویزون نشی. 

یکبار زنگ زدی،  جواب نداد رهاش کن. 

هروقت سرش خلوت شد بهت زنگ میزنه. 

یادبگیر فاصله رو. حفظ کنی. 

یه جای خالی برا همسرت بذار که سمتت بیاد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم صب کن خودش زنگ بزنه بش بگو ناراحتی ازش و اینا

الان میگ مگ چیکا کردم نخاستم درگیرت کنم یا ی چیزی نگم ناراحت بشی 

یا میگ الان میدونستم میخای امید بدی بهم ولی الکی 

حرفاشو حفظم🤦🏼‍♀️😂

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

رابطمون اینجوریه ک من بدونم اون ناراحتع دلم میخاد بمیرم ولی حالشو اینجوری نبینم 🥲 اهوم پ یعنی زنگ ن ...

هیچی ارزش ناراحتی نداره

معمولا روزها چه ساعتی ازت خبر میگیره

تا همون ساعت صبر کن اگر خبر نگرفت خودت یه پیام بده بگو نگرانتم

اهوم باشه ولی سخته برام بدونم ناراحته دست خودم نیس میمیرم

نکن بعدا خودت اذیت میشی

من تو عقدم خیلی سردتر و مغرور تر بودم ولی منو شوهرم هرشب کنار هم بودیم دوسال عقد بودیم گمون نکن ۱۰ روزم جدا از هم بوده باشیم

الان شیش ماهه ک سر خونه امم ب نظرم یکم سردتر شده چون انقدر مشکلات و اینا هست

الان اون تحویلم نمیگیره😂

فقط بهت میگم چه همسرت چه هر ادم دیگه اییادبگیر زیاد اویزون نشی. یکبار زنگ زدی، جواب نداد رهاش کن. ه ...

یعنی اگ همسرتون حالش بد باشه و بهش زنگ بزنین جواب نده رهاش میکنین؟

می‌دونی کلا ی مشکلی دارم اینه  حد وسط  ندارم یا دیوانه وار کسیو دوس دارم یا کلا بی تفاوتم نسبت بهش 

هیچی ارزش ناراحتی ندارهمعمولا روزها چه ساعتی ازت خبر میگیرهتا همون ساعت صبر کن اگر خبر نگرفت خودت یه ...

اهوم باشه پ منتظر میمونم اگ طاقت بیارم تا اون موقع🤦🏼‍♀️😂🥲

یعنی اگ همسرتون حالش بد باشه و بهش زنگ بزنین جواب نده رهاش میکنین؟می‌دونی کلا ی مشکلی دارم اینه حد ...

خب چه کاری از دستم برمیاد؟ وقتی موقعیت جواب دادن نداره،  چرا هی زنگ بزنم!؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نکن بعدا خودت اذیت میشیمن تو عقدم خیلی سردتر و مغرور تر بودم ولی منو شوهرم هرشب کنار هم بودیم دوسال ...

من دوران دوستیمون خیلی مغرور بودم خیلییییی ولی نامزد کردیم ن  دیگ غرورمو گذاشتم کنار 😅

چه خوب دوران عقد شبا پیشتون بوده!

اره ماعم مشکلاتمون زیادههههه😕