دیشب شوهرم حالش بد بود بعد گف کار دارم برم و اینا منم میدونم کارش ۱۰ دیقه ای تموم میشد بعد نیم ساعت زنگش زدم برنداشت ۲و۳ دیقه گذشت بازم بهش زنگ زدم باز برنداشت یعنی ۶ باری بهش زنگ زدم دفعه اخر زد مشغول کرد خطو
منم دیگ بهش زنگ نزدم از دیشب بنظرتون میخاد بهش زنگ بزنم یا بزارم خودش بهم زنگ بزنه؟ لازمه ناراحت بشم از این رفتارش ؟؟ شما جا من بودین چیکا میکردین
داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
یعنی اگ همسرتون حالش بد باشه و بهش زنگ بزنین جواب نده رهاش میکنین؟میدونی کلا ی مشکلی دارم اینه حد ...
خب چه کاری از دستم برمیاد؟ وقتی موقعیت جواب دادن نداره، چرا هی زنگ بزنم!؟
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401