2777
2789
عنوان

من عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 62 پست
من درس میخونم الان خیلی کم زنک میزنه میگ نمیخام ذهنت درگیر بشه باهام حرف بزنی ممکنه زنگ نزنه بهم

دیه وقتی شما اینقدر تماس گرفتی و جواب نداده درستش اینه که ایشون الان تماس بگیره حداقل پیام بده حالا یک تماس گرفتن که شمارو از درس و روزگار نمی‌اندازه عزیزم بازم هرجور خودت فکر میکنی درسته همونو انجام بده من بودم صبر میکردم خودش زنگ بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه کاری از دستم برمیاد؟ وقتی موقعیت جواب دادن نداره، چرا هی زنگ بزنم!؟

اره اینم راس میگی چی بگم 

همه میگن خیلی دوسش دارم و وابسته اشم  🥲

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

خیلی بخصوص اینک شوهرت بخاد همه چیو بریزه تو خودشباشه

فعلا خودتو در گیر مشکلاتش نکن تو هیچ مسولیتی نداری تا زیر یک سقف نرفتین مردا زود پررو میشن حواست باشه جدی وقاطع باش دلسوزی افراطی نکن

دیه وقتی شما اینقدر تماس گرفتی و جواب نداده درستش اینه که ایشون الان تماس بگیره حداقل پیام بده حالا ...

اره درسته منم صبر میکنم بینم چی میشه 

مرسی قشنگمم✨

فعلا خودتو در گیر مشکلاتش نکن تو هیچ مسولیتی نداری تا زیر یک سقف نرفتین مردا زود پررو میشن حواست باش ...

درسته  گلی