2777
2789
عنوان

مادرشوهر عوضی اشغال فرستاده

891 بازدید | 43 پست

ما قربونی بریدیم مادرشوهرم کل گوسفند برداشت برای خودش 

ب ما نداد عوضی بعد هی میگفت کله پاچش میزارم فلان 

امروز دختراش جمع کرد دور خودش صبح ام زنگ زدب شوهر من وله پاچه میفرستم محل کارت ت ام بخور منم شنیدم بیدار شدم 

فرستاده ب شوهرم شوهرم خورده بعد کمی ام برا من اوورده رفتم باز کردم دیدم همش چربی اشغال فرستاده اصلا قابل دیدن نیست چ برسه ب خوردن

ب شوهرم پیام دادم اگه میخای بیا ببر بخور 

چون همش اشغاله 

چرا شما قربونی کردید دادید دست اون .‌؟؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونی مال شما بود؟؟بعد مگه قربونی رو نباید پخش کرد؟؟یا باید برداشت؟؟🤔🤔

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خیلی عذاب اوره ولی جای دور نرفته بخوره نوش جونش چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه تو هم شوهرت دستش میرسه یکی دیگه سر ببر یخچالتو پر کن واصلا غصه این جور مسایل رو نخور