2777
2789
عنوان

مادرشوهر عوضی اشغال فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 43 پست
خسته بودیم روز عروسی دیگه همشو برداشت

کوفتش بشه 

ولی کاریش نمیشه کرد .اوقات خودتو تلخ نکن 

بعدازاین  حواست باشه نخواد فضولی کنه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برای عروسیمون بریدیم بزاریم یخچالمون همشو برداشت

اتفاقا برای منم همین اتفاق رخ داده، و 4 ماه گذشته و یادم هنوز یادم میاد ناراحتم، همسرم برای عروسیمون قربونی کرد،قرار بود که قربونی رو بیارن یخچال خودمون( ساید فریزر خالی خالی) ، اما گوشت قربونی سر از یخچال مادر بزرگ ( مادری)شوهرم در آورد، مادرشوهرم یخچالش جا نداشت برده بود خونه مادرش، فرادی عروسی تا شب پدرشوهرم اینا کل گوشت رو برای خودشون نگه داشتن و یک چند تا قربونی فقط مادرشوهرم به مادر خودش و داداش هاش و خواهرش و دخترش داده بود، و جالب اینکه بی ادب مادر بزرگ من همسایه مادر شوهرم هست به اون قربونی نداده بود،و همینطور به مادرم هم قربونی نداده بود، و واقعا کارش زشت بود، به خودمون هم یک تیکه گوشت دادن، و کل گوسفند رو با اینکه پولش رو همسرم داده بود نگه داشتن برای خودشون، من ازشون راضی نیستم. 

در صورتی که پسرشون بیکاره و حقوق نداره و می‌دونستن بعد عروسی با بیکاری و بی درآمدی شوهرم و کلی قسط قرض باید بسازیم. 

چقد نفهمن،،شما باید میگفتی بهشون

به همسرم گفتم اما به مادرشوهرم اینا نه، من که سر این چندتا کارایی که نزدیک و بعد از عروسیم انجام دادند و تا ابد تو خاطرم خاطره بد گذاشتن و عذابم دادن رو نمیبخشم. کلا واگذارشون کردم به خدا دو ماه قبل عروسی و یک ماه بعد عروسی خیلی اذیتم کردند. 

مال خودتم بود همینطوری بذل و بخشش می کردی؟ قیمت یه گوسفند می دونی چنده؟

باور میکنی سال اول ازدواجم شوهرم به خانوادش چک داد ویک سال حقوق من وشوهرم کامل رفت ومن دم نزدم، الان اونا فقیر تر وحقیر تر شدن ولی من اصلا مشکل مالی ندارم ولی اون سال من بار دار بودم حتی گوشت ومیوه هم نمیخوردم خیلی به من بد گذشت

همسرم خریده خب

برا ما هم شوهرم پول داده بود

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".