2777
2789

حالا اگر خونه ای بنامتون زده که ایراد نداره 

اما این تاپیکی که حقوقشو طلاهاشو داده دست شوهرش تا شوهر باهاش خونه بنام خودش بخره 

بعدم این مدلی جوابشو بده بگه برو دادگاه شکایت کن!!! 

واقعا بی عقلی و بی درایتی از سمت زنه !!!

خود کرده را تدبیر نیست 

یکم سیاست خوب چیزیه 

فکر کن زن میره سرکار تو سرما و گرما و این همع سختی بعدم دو دستی حقوقشو تقدیم کنه به یه مرد گنده!!!!!

واقعا برام عجیب و خنده داره و غیر قابل هضم!!😂

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو حساب زندگی مشترک داده

مشکل از شوهر بی شعوری که سو استفاده کنه 

وگرنه اعتماد حرف اول زندگیه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

تفسیر واقعی برده داری

واقعا چقدر اعتماد به نفس بعضیا پایینه 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

کلا خوبی ب کسی نیومده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

میدونم حمله میکنید بهم ولی اصصصلا برام مهم نیست

فقط یه زن احمق و ساده همچین کاری میکنه تا مظلوم نباشه ظالم نیست

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

قسمتت نشه 

امین 

همچین زن های بی عقل  نیستند 

فقط عاشقند و زندگیشونو دوست دارند 

نمونه اش خودم 

تو زندگی اولم همسرم حسابش مشکل داشت

کارت داده بودم دستش 

اگر یک وقتایی کار میکرد .پول تو اون ریخته می‌شد و دست خودش بود 

حقوق هم که می‌گرفتم اکثرا کارتم دستش بود 

آخرم تو دادگاه گفت همه حقوقم تو حساب خانوم بود