2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز رو یک دست نگین کن اگر نمیتونی رنده درشت بزن سرخ کن گوشت رو هم که یخ زدایی کردی بهش اضافه کن تفت بده در حدی که رنگ گوشت یکم تغییر کنه زردچوبه و فلفل سیاه بزن لوبیایی که از شب قبل خیس کردی و یک تیکه دنبه کوچولو اضافه کن بزار یه  چهار ساعتی بپزه  بعد دنبه رو در بیار با گوشت کوب خوب لهش کن برگردون تو قابلمه سبزی قورمه سرخ کرده و لیمو عمانی و نمک رو 1 ساعت آخر بریز بزار خوب جا بیفته

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

من کلا داخل غذایی که سبزی داره فلفل نمیزنم حالا یه بار باید امتحان کنم

سلیقه اییه دیگه من از اول همینجوری میپختم اکثر غذا ها کاری میزنم طعمشو دوست دارم    کلا ادویه دوست دارم 😅

پیاز سرخ میکنی گوشت میریزی داخلش تفت میدی زردچوبه و فلفل سیاه میزنی بعد لوبیا خیسرخورده لضافه میکنی ...

سبزی چشمی ریختم

لوبیا برای دو نفر دو مشت 

گوشت هم ۱۲ تیکه متوسط 

کافیه برای دو نفر بنظرت ؟

سبزی چشمی ریختملوبیا برای دو نفر دو مشت گوشت هم ۱۲ تیکه متوسط کافیه برای دو نفر بنظرت ؟

اره کافیه من خودم پر لوبیا دوست دارم یکم لوبیا بیشتر میریزم وقتی اب اضافه میکنی هنوز که اب کمه قشنگ معلومه اندازه ها چجوریه خوبه یا نه

سبزی چشمی ریختملوبیا برای دو نفر دو مشت گوشت هم ۱۲ تیکه متوسط کافیه برای دو نفر بنظرت ؟

آره اگر خیلی پر خوراک نیستین بسه فقط حتما لوبیاهاشو از شب قبل خیس کن 

از ساعت ۵ صبح خیس کرده بودم الان بار گذاشتم دیگه

آره اینم خوبه عزیزم ولی از شب قبل خیس بشه نفخش کاملا گرفته میشه و زودترم پخته میشه