2777
2789
چیکار کنم بنظرت گفتم برم قرص فلوکستین بخرم عوارضش کمتره دوز ۱۰ قرصهای نوشته دکترم اصلا بدرد نمیخوره ...

من روده تحریک پذیرم از نوع اسهالی بود دکتر قرص اعصاب و...نوشتم من نخوردم البته یه قرص بود برای اروم شدن روده بود کنار قرص اعصاب اسمش یادم بیاد میگم اون خوب بود برام وابسته هم نشدم اما خب باید مدام میخوردم منم قطع کردم از یه خانم که بهم گفت گیاه بومادران بخور و...انجام دادم خوب شدم

خدایا شکرت🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم ازدکترپرسیدم وابسته نشم گفت تریاک که نیست یه دوره بخور

اره بابا وقتی روان آدم آروم باشه همه چی حل میشه من خودم روان ارومی ندارم بچم اعصابم خراب میکنه یا شوهرم خودمم شهر غریبم میشینم فکر خیال الکی میکنم از تنهایی استرس میگیرم بدتر میشم 

چی خوردی برای روده تحریک پذیر من یبوست دارم

مال من از نوع اسهالی بود که بومادران خوبم کرد البته شما نخور چون بومادران یبوست میاره...من نظرم اینه برو یه طب سنتی خوب

خدایا شکرت🙂❤
اره بابا وقتی روان آدم آروم باشه همه چی حل میشه من خودم روان ارومی ندارم بچم اعصابم خراب میکنه یا شو ...

به نظرمن سرترالین ازفلوکستین بهتره.چون من هردوشو خوردم.منم قبلا که زیادعصبی بودم وبچه هامو زیاد اذیت کردم.الان میگم کاش اون دوره ازاین قرصهامیخوردم.هم اذیت نمیشدم هم بچه هام پرخاشگروافسرده نمیشدن

به نظرمن سرترالین ازفلوکستین بهتره.چون من هردوشو خوردم.منم قبلا که زیادعصبی بودم وبچه هامو زیاد اذیت ...

دکتر برا منم قرص سرترالین پنجاه  نوشته من میترسم بخورم چاق بشم دیدم تو اینترنت نوشته چاق کنندس من خودم چاقم

دکتر برا منم قرص سرترالین پنجاه نوشته من میترسم بخورم چاق بشم دیدم تو اینترنت نوشته چاق کنندس من خو ...

نه چاق نمیکنه.تحرک داشته باش.سرترالین بخصوص اگه دکترنوشته همونوبخور.خیلی بهتراز فلوکستینه.باز خودت میدونی.من بااون قرص همه چیم بهترشده بود

نه چاق نمیکنه.تحرک داشته باش.سرترالین بخصوص اگه دکترنوشته همونوبخور.خیلی بهتراز فلوکستینه.باز خودت م ...

مرسی قشنگم شما لاغری ؟؟؟چاق نشدی مثلا پف کنی یا اشتها آور باشه