2777
2789
گآهی داروی اعصاب معجزه میشه برای گوارشولی خب نوع قرص رو اگر پزشک تجویز کنه

والا دارو های دیگه ای برام نوشته اونا خیلی عوارض دارن من خودم می‌خوام فلوکستین بخورم چون ضررش و آسیب هاش کمتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دارو های دیگه ای برام نوشته اونا خیلی عوارض دارن من خودم می‌خوام فلوکستین بخورم چون ضررش و آسیب ...

ب نظرم اونا رو ک داده بخور

تو هر قرصی رو عوارضشو بخونی چیزای بد نوشته

ولی ممکنه هیچ وقت پیش نیاد

بعد ممکنه تو اون دارو یه ترکیبات خاصی باشه واسه روده خوب باشه

نه صرفا اینکه هر مدل دارو اعصابی واسه روده خوب باشه

میخوری؟به منم برای بیحوصلگیم بوسپیرون نوشته.نمیدونم بخورم یانه

من قبلا فلووکسامین برای وسواسم خوردم خوب بود. الان برای مامانم خریدم. اگر دکتر برات نوشته و دکتر خوبی هست بخور. فقط طبق نظر دکتر بخور. سر خود قطع و وصل نکن چون بدتر میشی. بزار اون برات کم و زیاد کنه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

ممنون عزیزم من مشکل گوارش دارم اضطراب میگیرم رودم عصبی میشه مجبورم مصرف کنم هر چند خودمم علاقه ای ند ...

روده تحریک پذیر داری؟من یه مدت اضطراب داشتم و اسهال میشدم اما با یک گیاه از عطاری خوب شدم سمت قرص اهصاب و..که دکتر نوشت نرفتم

خدایا شکرت🙂❤
نظرم اینه سمت قرص اعصاب نرو وابستگی میارن

چیکار کنم بنظرت گفتم برم قرص فلوکستین بخرم عوارضش کمتره دوز ۱۰ قرصهای نوشته دکترم اصلا بدرد نمیخوره دوز بالا و عوارضش هم زیاده 

بدون نسخه میدن؟

قرص تخصصی و قوی ای هست بدون نسخه نگیر.مثلا اگر اختلال دیگه ای داشته باشی اثر معکوس میزاره. برای همه انواع وسواس مناسب نیست.من مامانم زیر نظر دکتر  هست ازاد گرفتم ولی خب بستگی داره به قانونمندی داروخانه. معمولا قرصای اعصاب رو  کد ملی طرفو میخوان

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...