2777
2789
عنوان

کی تعبیرخواب بلده

127 بازدید | 31 پست

خواب دیدم دمدمای صب توخیابون پرسه میزدم تشنم بود ی کاسه اب دستم بود ریختم فنجون خوردم

بعدخاستم برم خونمون گفتم زنگ بزنم بیدارمیشن ی دفه دیدم درخونمون بازه

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک فرصت خوب نصیبت میشه که به اندازه کافی براش تلاش نمیکنی میتونه خیلی خوب باشه این فرصت ولی شما ازش کم استفاده میکنی مثل کاسه آیب که ی فنجون ازش خوردی ...ولی توی اون کار میتونی موفق بشی و کار برات آسون میشه

یک فرصت خوب نصیبت میشه که به اندازه کافی براش تلاش نمیکنی میتونه خیلی خوب باشه این فرصت ولی شما ازش ...

ببین من دوتافنجون خوردم کاسه خالی شده بود امادیگه کاسه روپیدانکردم من توخوابم پریشون بودم

بیابقیشو خصوصی بهت بگم

یک فرصت خوب نصیبت میشه که به اندازه کافی براش تلاش نمیکنی میتونه خیلی خوب باشه این فرصت ولی شما ازش ...

ی خواب دیگه هم دیدم باغمون ۳تادزد زن اومده بودن اوناتوباغ مابودن من دروبستم ازسمت بیرون اماقفل موندانور با چادربستم جای قفلشو بعدبه پدرم شلیک کرده بودن به قلبش 

توماشین بود ماشینوبرداشتم بردم پدرموببرم بیمارستان

رفتیم ی جادیدم پدرم خوبه راه میره ۳تازنارم اونجابودن

به خواسته دلت می‌رسی و گره های زندگیت خود به خود از هم وا میشه و راه های موفقیت برات هموار میشه

من برای شفای مریض منظورمه وازدواجم

عزیزم من تعبیر کردم و خواسته های تو هم شفای مریض و ازدواج بوده تعبیر منم بهشون ربط داره ☺️☺️

میدونی توخوابمم پریشون بودم سرجفتشونم پریشونم

عزیزم من تعبیر کردم و خواسته های تو هم شفای مریض و ازدواج بوده تعبیر منم بهشون ربط داره ☺️☺️

ی خواب دیگه هم دیدم باغمون ۳تادزد زن اومده بودن اوناتوباغ مابودن من دروبستم ازسمت بیرون اماقفل موندانور با چادربستم جای قفلشو بعدبه پدرم شلیک کرده بودن به قلبش 

توماشین بود ماشینوبرداشتم بردم پدرموببرم بیمارستان

رفتیم ی جادیدم پدرم خوبه راه میره ۳تازنارم اونجابودن

میدونی توخوابمم پریشون بودم سرجفتشونم پریشونم

عزیزم همین که در خونه خودبه‌خود باز شده یعنی خدا میگه برو آرامش داشته باش خونه نماد آرامش هست خدا میگه آرامش داشته باش و بسپار به من باتوجه به خواب قبلیتونم فکر کنم پدرتون بیماری قلبی دارن اونم انشاالله که شفا پیدا میکنه