2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم وقتی کارش گیره مارو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 63 پست
محلش نده تا ادب شه حالا درخواستش چی هست

😂 مثلا میدونه مامانم عمل کرده زنگ میزنه دخترم مریضه دارو چی براش بگیرم 

یا به ما میگه از خالت برام فلان چیزو بگیر بیار پولشو میدم خالم شهرستانه حالا باید از راه دور براش تهیه کنم منم محلش نمیدم به مامانم گفته

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
چقدر زشت واقعا شخصیت خودشو می‌رسونه با این رفتارهامنم حتی پدر بزرگم فوت شد نه به من تسلیت گفت نه حتی ...

حرمت و احترام و معرفت به این چیزاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم عقد کردم یعمی خواهر شوهر هام ایقد حسودن ک نگو

چیکار میکنن باید با سیاست باشی از اولش هرطور رفتار کنی باهاشو رو ندی بهشون تا بعد عروسیتم همونه

چیکار میکنن باید با سیاست باشی از اولش هرطور رفتار کنی باهاشو رو ندی بهشون تا بعد عروسیتم همونه

نگا فقط دلشون میخاد عروس دورشون رو بگیره زنگشون بزنه یا مثلا رفتم تو خونه ام هرهفته دعوتشون کنم و خیلی چیزا دیگه 

احیانا خودت خواهرشوهر نمیشی؟ انکار ادما خپاهرشوهر بدنیا میان که میگه ذاتشون همینه

خداروشکر من برادر ندارم

خواهرشوهر به دنیا نمیان ولی وقتی خواهرشوهر میشن واقعا رومخ میشن و پرتوقع،نمونش مامان خودم خیلی سعی میکنه خوب باشه با زنداداشش ها ولی بازم نمیتونه همیشع ام بهش میگم که ذات خواهرشوهر اینه

اسی چطوری سیاست داشته باشم من خیلی باهاشون اولاش گرم گرفتم الان دیگه نمیخام ایجوری باشم چون میدونم آدم های نمک نشناسی هستن هرچی هم خوبی کنی نمیفهمن 

خداروشکر من برادر ندارمخواهرشوهر به دنیا نمیان ولی وقتی خواهرشوهر میشن واقعا رومخ میشن و پرتوقع،نمون ...

پس چرا ما پرتوقع نیستیم کاریم به حتی داذاشا نذاریم چه برسه زنداداش

دیشب زنگ زدم برادرم زیارت قبولی خشک و خالی به زوووور کلمات از دهنش درمیومد 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نگا فقط دلشون میخاد عروس دورشون رو بگیره زنگشون بزنه یا مثلا رفتم تو خونه ام هرهفته دعوتشون کنم و خی ...

اوایل منم شرایط تورو داشتم منم که مغز خر داشتم فقط بهشون احترام بذار همین در برابر گوشه کنایه هاشون بی محلی کن. 

اصلا ابدا دعوتشون نکن. 

اوایل زندگی عروس داماد باید مستقلی رو بفعمن بچشن اونا هستن که باید دعوت بشن نه مهمونی بدن. 

زیادم زنگ نزن مثلا عادتشون بده ماهی یبار به مادرهمسرت زنگ بزنی احوالی بدرسی 

ولی خواهر شوهرو زیاد رو نده فقط بهشون تا میتونی احترام بذار 

پس چرا ما پرتوقع نیستیم کاریم به حتی داذاشا نذاریم چه برسه زنداداشدیشب زنگ زدم برادرم زیارت قبولی خش ...

چون بنظرم خودت فکر میکنی کاری نداری

شاید جایی ناخواسته یا ندونسته کاری کردی که باعث سوتفاهم شده

خب چطوری و کجاها بهشون احترام بزارم

مثلا همیشه احوال پرسیت گرم باشه با صمیت صحبت کن ولی رفتارت نه 

کم محلی نکن بهشون زیادم حرف نزن تا ازت نظر نخواستن نظر نده تو غیبت هاشون شرکت نکن