2777
2789
عنوان

چقد همه پزشکی اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 27 پست
اصلا برن هم فایده ایی برای جامعه ندارن چخبره هفتتت نفررر پزشکی تو یه خانواده صد نفره کیفیت اموزش افت ...

وا

مثل اون جوکه شد که کولر خراب شده بود باباهه میگه چقدر گفتم دسته جمعی زیر بادش نشینین خراب میشه🙄

خب چرا باید کیفیت آموزش کم بشه 

چرا باید ناراحت باشیم از قبولی پزشکی

وقتی اینقدر تو مملکت پزشک کم داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت رتبه 7هزار منطقه1رتبه معقولیه واسه پزشکی

با ۷ هزار که نمیشه آورد 

دولتی؟

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

بنظرت رتبه 7هزار منطقه1رتبه معقولیه واسه پزشکی

حدود دوازده هزارش هم هست تو سایت

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

وامثل اون جوکه شد که کولر خراب شده بود باباهه میگه چقدر گفتم دسته جمعی زیر بادش نشینین خراب میشه🙄خب ...

خو امکانات کمتری ب دانشجو تعلق میگیره وقتی تعداد زیاده، شیفت کمتر در نتیجه تجربه کمتر 

استاد وقت کمتری ب ازای هر دانشجو میزاره

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

کجا برن.؟؟؟پزشکی بدترین حالت برای مهاجرته تمام دریا رو باید دوباره امتحان بدن این افزایش ظرفیت هم ا ...

میرن

شوهرم کادر درمانه.اطلاع دارم از مهاجرت دکترا و پرستارا

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

میرنشوهرم کادر درمانه.اطلاع دارم از مهاجرت دکترا و پرستارا

نمیگم نمیرن مهتجرت پرستاری راحته ولز ما در مورد پزشکی صحبت می کردیم که مهاجرت اون خیلییی سخت و پر دردسره . مثل مهاجرت مهندسی ها نیست.

من نصف اقوام مون پزشک هستن با تخصص های مختلف.  نه ازین پزشک با تعهدی و سهمیه... ولی مهاجرت سخته آزمون های سختی دارن کشورهای دیگه نمرات دروس دانشگاه های دیگه رو قبول ندارن حتما باید طبق چارت خودشون آزمون بدن.

بین پزشکی ها دندون مهاجرتش راحت تره

نمیگم نمیرن مهتجرت پرستاری راحته ولز ما در مورد پزشکی صحبت می کردیم که مهاجرت اون خیلییی سخت و پر در ...

پزشک های با تجربه نمیرن چون هم به درآمد رسیدن هم رضایت کامل از وضعیت شون دارن

ولی دانشجوهای پزشکی به محض تموم شدن درس شون اقدام میکنن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

خو امکانات کمتری ب دانشجو تعلق میگیره وقتی تعداد زیاده، شیفت کمتر در نتیجه تجربه کمتر استاد وقت کمتر ...

مگه میشه شیفت کمتر

همینطوری شم وقتی میریم بیمارستان کمبود دکتر مشخصه

اتفاقا تازه برای بیماران وضعیت بهتر میشه

نمیگم نمیرن مهتجرت پرستاری راحته ولز ما در مورد پزشکی صحبت می کردیم که مهاجرت اون خیلییی سخت و پر در ...

بعدم که تو خارج مثل ایران پزشکی درآمد و رفاه نداره

ایران بهشت پزشکیه