پیش دبستانی جای دیگه میرفت، امسال فرستادمش این مدرسه، کلی همکلاسی داره ولی همیشه تنها میمونه، میگم چرا بازی نمیکنی با بقیه، میگه میرم اونا میگن میشه بری؟ میشه نباشی؟ میشه دنبالم نیای؟ به تو ربطی نداره و... لوازمش رو هم مسخره میکنن
خیلی دلم خون میشه وقتی اینارو میشنوم، خود منم متاسفانه همیشه گوشه گیر بودم و حتی هنوز تو ارتباط گرفتن مشکل دارم ولی پدرش برعکس خیلی اجتماعیه، میترسم مثل من بمونه تا آخر تنها بمونه غصه بخوره، پارسال باز یه دوست داشت ولی امسال اینطوری شده😢
دخترتون میتونه کارهایی که خودش دوست داره رو انجام بده مثلا خمیربازی،رنگ امیزی،نقاشی،کاردستی هر چیزی یه جا نشینه ناراحت شه چرا با من بازی نمیکنن به هر دلیلی با خودش خوش باشه حال کنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قربونت بفرستیش باشگاه یا جاییکه در حضور یه مربی همه بچه ها باشن و ورزش کنن ممکنه دایره ارتباطاتش بزرگتر شه و محدود به مدرسه نباشه روی تواناییاش کار کنه اعتمادبنفس میگیره