2777
2789

من از مظلومیتوی ادم و بی ابرو کردنش توسط چن تا از خدا بیخبر

از اینک بعضیا اگ غذای خوب نمیخورن مسافرتی نمیرن فقط درحد نون شبن چرا باید چنین مسائلی از بیرون حداقل ارامششونو بگیره ‌مسائلی ک خودشونم دخیل نبودن درش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گرفته از خوانوادم از مامانم از همچی

ازین که چرا زندگیم نرمال نیست این انسان عادی 

اینکه مامانم از خونه بیرونم کرد گفت هرجا میخای برو بزور نگهت نداشتم و ..

البته اگه جایی داشتم میرفتم اما ندارم 

دیگه گله ای نیس توکل ب خدا کردیم هرچی پیش اید خوش اید اگه گله ای باشه نه مرهمی هست ن درمانی بازم میگیم خدایا شکرت سرگشنه گزاشتیم مردیم حسرت ب دل گزاشتیم اونایم حق مردم گردنشون از کعبه بگیر تا کربلا سفرا خارجشون رفتن شگم سیر سرشون گزاشتن زمین مردن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

دوستدارم به گذشته برگردم. مردم خیلی سرد و بی عاطفه شدن. دلم واسه اون رفت و آمد و سفر های خانوادگی تو گذشته تنگشده...و اونایی که اون زمون زنده بودن ((:

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم. 

از بی پولی الان سه تومن می‌خوام چیز میز سفارش بدم ولی باید تا آخره ماه صبر کنم

مثل منی:)) همش هرچی میخوام بخرم باید به جیبم تند تند نگاه کنم که ببینم اصلا پولم میرسه یانه...

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم.