2777
2789
عنوان

کی بیداره ‌ شب زنده دارا بیان بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 138 پست
نشستم تو سایت میگردم از وقتی هم بیدار شدم سریال دیدم سیب زمینی سرخ کردم الانم حوصلم سر رفته نمی‌دونم ...

تاپیک جنجالی دیدی بگو با هم بریم سراغش 😂❤️

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون وکالت دارم دعا کن برام استرس دارم

الهی بگردم ایشالله که قبولی . نشدی ام فدای اون ابروی قشنگت😂❤️

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

دیگه انتخاب رشته کردم مددکاری اجتماعی قبول شدم

چه عالی ایشالله که بتونی به چند نفر کمک کنی گره گشا باشی ومرهم

کار داشتم باید انجام میدادم تموم شد اومدم سایت کلی فکر و خیال دارم

تا این ساعت کار گلم. خسته نباشی جونم❤️💋

استرس دارم فردا باید برم مدرسه مدارک رو بگیرم صاحب خونه رو ببینم تا ۲ روز خونه رو تحویل بدم نمیدونم ...

مگه ثبت نام نکردی ..جا به جایی مدرسه جدید حتما

چه عالی ایشالله که بتونی به چند نفر کمک کنی گره گشا باشی ومرهم

مرسی عزیزم یکم برای استخدامش استرس دارم

نمی‌دونم ک ایا در اینده شغلم تضمینه یا نه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

دیشب ۶  صبح خوابیدم تا ساعت ۱۰ مامانم زنگ بیدار شدم بعد دیگه ساعت ۴ و نیم تا ۶ و ربع ظهر خوابیدم بعد ۸ تا ۱۰ بیرون بودم با مامانم دنبال کفش براش 

الانم خوابم میاد ولی میگم بذار تا ۵ بیدار بشم دیگه نمازم بخونم بعد بخوابم

ولی نیدونم چ کنم، فیلم چارلی و کارخونه شکلات سازی  دارم دانلود میکنم 

مرسی عزیزم یکم برای استخدامش استرس دارمنمی‌دونم ک ایا در اینده شغلم تضمینه یا نه

ی چیزی ک من فهمیدم جز معلمی پزشکی تقریبا ایتده شغلی بقیه کارا تضمینی نیس

درکت میکنم منم همینه دردم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

مرسی عزیزم یکم برای استخدامش استرس دارمنمی‌دونم ک ایا در اینده شغلم تضمینه یا نه

تو تمام استخدامی های دستگاه های اجرایی مددکار میخاد دیدم . رشته کاربردیه