2777
2789

جوابی که میدید به دردم میخوره🙏🏻

پیشاپیش ممنون

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه، درک، احترام، مهربون باشه، براش خرج کنه نیاز هاشو رفع کنه چه مالی باشه چه جنسی، قدرشو بدونه🤍🌱

‹می‌خواهمت‌باتمام‌تاروپودوجودم♥✨›ناشناس‌من🥹🫁https://daigo.ir/secret/21761993846

به حرف زنش گوش بده

تمام انتظار یه زن از شوهرش همینه؟

واقعا پس چرا زندگی متاهل ها اینقدر متشنجه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اولویت اول هنسرش باشه به حرف زنش گوش بده

خیلیا میگن به حرف همسرش گوش بده

یعنی گوش نمیدن؟

میشه بگید چطوری باید گوش بده؟

چون گوش نمی‌دن مردا و همش فکر میکنن حق با اوناست و عقل کل هستن

آهااا

خیلیا میگن به حرف همسرش گوش بدهیعنی گوش نمیدن؟میشه بگید چطوری باید گوش بده؟

مردا همش میخوان حرف خودشون باشه در حالی که نمیدونن شریک زندگیش بدشو نمیخواد هیچ وقت 

‹می‌خواهمت‌باتمام‌تاروپودوجودم♥✨›ناشناس‌من🥹🫁https://daigo.ir/secret/21761993846

تمام انتظار یه زن از شوهرش همینه؟واقعا پس چرا زندگی متاهل ها اینقدر متشنجه

چون آقایون از خیلی جیزای کوچیکتر از این دریغ میکنن و زورشون میاد عین انسان رفتار کنن البته اکثرشون 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

احترام 

احترام

احترام

عشق

اهمیت دادن به خواسته ها و نظراتش 

و خوش اخلاق بودن 

اینا باشه بقیه چیزا درست میشه 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

محبت کردن صادقانه به خانمش ،

تلاش برای داشتن اخلاق و رفتار خوب ،

توجه به نیازهای معقول همسرش ، 

احترام گذاشتن ، 

درک کردن ، 

حمایت و پشتیبانی ، 

و در مواقعی که میدونه حق با خانمشه و حرف خانمش درسته ، بپذیره و لجبازی نکنه. 

احترام احتراماحترامعشقاهمیت دادن به خواسته ها و نظراتش و خوش اخلاق بودن اینا باشه بقیه چیزا درست میش ...

ظاهرا ساده‌ان...