2777
2789
عنوان

طلاق

444 بازدید | 39 پست

نامزدم‌میخواد بره مسافرت همیشه بادوستاش میره گفتم  منو‌چرا نمیبری همیشه بادوستات میری  به من گفت به تو چه بیا جداشیم‌هردومون‌راحت شیم‌ منم گفتم باشه تو میخوای باشه  گفت بعد تعطیلات و‌گفت که جدی هم گفته ودیگه جوابمو نداد خیلی دلم شکست چرا تواین دنیا زندگی منو خدا اینطوری افریده چرا من‌نتونستم‌ خوشبخت باشم چرا نتونستم باکسی که عاشقشم زندگی کنم من‌که  همه عشقمو بهش دادم چرا از محبتای من خسته شدو‌الان میگه طلاق  

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوره ی نامزدی واسه شناخته..اول یه نفرو خوب بشناس بعد بهش همه ی محباتاتو نثار کن...حدلا مشکلی نیست؛خداروشکر که بعد یه بچه نمیخوای جدابشی

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

بنظرم خوشحال باش ازینکه الان شناختیش .اینکه عشق نبوده وابستگی یک طرفه بوده . ببین بخداهیچ خبری نیست اینطرف . منطورم ازدواجه . کاراتو بکن جوونیتو بکن .خوش بگذرون .تهش م اگه یک کیس مناسب پیدا کردی خودتو توی این هچل بنداز😄😄😄😄

همین دوست داشتن ادمو بدبخت می کنه...می ری زیر ی سقف تمام محبتتم پوچ می کنی می فهمی چقدر از طرف بخاطر بی محبتیاش و بی محلیاش متنفر هم هستی...بعدا باید تاوان بدی...قبول کن و توافقی جداشو..به نظرم که بدون اینکه بفهمه نذار از تصمیمش کوتاه بیاد و حتما جداشو

خیلی سخته ولی جداشو.با کسی باش ک قدرتو بدونه بهت محبت کنه.دوس داشتن یه طرفه پوچه.واینستا پاش.توام مث خودش جدی باش تا فک نکنه نسبت بهش ضعف داری.اون یه روزی پشیمون میشه.دقیقا مث من ک پشیمون شدم😔