2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا به پدر مادرم سر نمیزنه

252 بازدید | 21 پست

😞مادر پدرم بارها گفتن چرا شوهرت نمیاد

مدام میگم سرش شلوغ

اخر سری دیگ میگن هرچقدرم شلوغ باشه ما ارزش نداریم 

ی ساعت وقتشو خالی کنه

هیچ مشکل خاصی هم نیست میگه حوصله مهمانی و.. ندارم

اخرین بار ک رفتیم۳ ماه پیش بعد از۴ ماه بود

یه نیم رفتیم نشست پاشد

تو راه هم گفت زیاد نشینیا گفتم تو بذاااا برسیم اعصابمو بهم ریخت 

( خودم ماشین دارم ی روز در میون میرم پیششون

پیش خانواده خودش هم هفته یکی دوبار میرم خودشم هر وقت حوصله داشته باشه میره منم زور نمیکنه بریم… حتی اکه نخوام برمم چیزی نمیگه

اینم بگم رابطمون خیلی خوبه فقط همین مشکل ر دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دعوتتون نمیکنن ؟ مثلا آخر هفته ها

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
با هم تصمیم بگیرید ماهی یکبار رو حتما برید و به مامنت بگو زنگ بزنه برای شام دعوتش کنه تا بیاد

چرا مادر باید زنگ بزنه و دعوت کنه؟ این وظیفه دختر و پسر و عروس و داماده که خودشون سر بزنن بهشون

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

زیاد درمورد این مسله گیر نده بهش ب مادرت بگو همونطور ک خونه پدر خودش نمیره اینجاهم نمیاد تازه  باز خبه برا همون احترام ک میگین میاد همونم خونه پدرش نرفته اخرین بار مثلا ۶ماه پیش رفت دیگه اونا چیزی نمیگن توام خودت درگیر نکن مهم حال خودتون ک خبه

واقعا بعضیا حوصله ندان هرکی یجایی ی عیب یا عیبم ن تناقصی داره باید بپذیرش خاستی درخاستی داشته باشی هم اروم مثلا بگو میدونم خوشت نمیاد خسته ی منم گفتم امروز نریم فردا بریم ک سرت خلوت تره