2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا به پدر مادرم سر نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 21 پست
چرا مادر باید زنگ بزنه و دعوت کنه؟ این وظیفه دختر و پسر و عروس و داماده که خودشون سر بزنن بهشون

درسته ولی هرکار کنی ،عروس و داماد دختر و پسر مردمن نباید زیاد توقع داشت چه بهتر که دعوت بشن حداقل ماهی یکبار

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

اصلا سر این چیزا حرص نخور،اگه خانوادت دعوت میکنن و نمیاد با خوش اخلاقی ازش بخواه که بیاد ولی اگه دعوت نمیکنن سر زدن معنی نداره!خب دلش تنگ نمیشه دیگه!

به خانوادت با خنده بگو این مدلش اینجوریه دیکه ببخشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا وظیفشه خلاصه مثل پسرشونه. مامان بابات حق دارن دلخور شن

عزیزم خلقش همینه  بله درصورتی ک فقط اونجا نمیرن درست ولی وقتی اخلاقشه جایی نمیره کلا بی احترامی نیست مدلشه

عزیزم خلقش همینه بله درصورتی ک فقط اونجا نمیرن درست ولی وقتی اخلاقشه جایی نمیره کلا بی احترامی نیست ...

مدلش اینطوریه اصلا چرا ازدواج کرد؟ نمیشه هرکی هرجور خواست رفتار کنه و بگیم مدلشه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

درسته ولی هرکار کنی ،عروس و داماد دختر و پسر مردمن نباید زیاد توقع داشت چه بهتر که دعوت بشن حداقل ما ...

من اصلا دعوت خونه پدرمادرو قبول ندارم. چون هردو جا مثل خونه خودمونه. همیشه تعارف میکنن بیایین ولی باز هر تایمی خودمون بتونیم بریم زنگ میزنیم که امشب میاییم

مدلش اینطوریه اصلا چرا ازدواج کرد؟ نمیشه هرکی هرجور خواست رفتار کنه و بگیم مدلشه

طرف همچیش خبه حالشون باهم خبه  این چیزی نیست که نخاد ازدواج کنه مهم دخترش ک‌ ی روز درمیون میبینش😇حتی اگه عیبی هم باشه اونقد نیست ک بگیم ازدواج نکن بعد اخلاقی هم نیست ک عوض نشه یکم سیاست میخاد اوکی میشه ۲ شیف کار کردن بی حوصلگی هم داره عزیزم واقعا سخته

طرف همچیش خبه حالشون باهم خبه این چیزی نیست که نخاد ازدواج کنه مهم دخترش ک‌ ی روز درمیون میبینش😇حت ...

شاید من خیلی رو پدرو مادرم حساسم که نمیتونم خیلی راحت کنار بیام. هر چیزی جای خودش. احترام به خانوادمم جای خودش که خیلی مهمه