2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم سر ارثیه نفرین کرد یعنی حق داره بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 31 پست
دوست عزیز من که از شرایط شما خبر ندارم چی بینتون بودهچه اتفاقاتی افتاده من کلی گفتم ارث باید براب ...

البته ک ارث حقه.منتها آدما هم با هم فرق دارن.

مثلا من اگ بابام یک میلیارد بده خواهرم وقتی میدونم احتیاج داره یا میخاد کسب و کاری شروع کنه اصلا ناراحت نمیشم چرا ب من ندادی.همه ک مثل هم نیستن خب ایشون ناراحت میشن دیگه.یا من داییم سه چهاربرابر خاله هام ارث برد اصلا برای خاله هام مهم نبود و هیچوق ناراحت هم اگ بودن به روشون نیاوردن چون اعتقاد داشتن رابطه خواهربرادری مهم تر ازین حرفاس.یا پدر خودم زمان قدیم حتی برای خواهرش کمک کرد خونه هم خرید در حالی ک الان خودش مستاجره ولی خب یکبار هم بزبون نیاورد.تو دنیایی ک هیشکی از پنج دقیقه بعدش باخبر نیس اینهمه چرتکه انداختن درست نیست.اتفاقا همین چن دقیقه پیش هم ب همسرم پیام دادم ک ارثیه تو کلا ببخش ارزش نداره

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
دوست عزیز من که از شرایط شما خبر ندارم چی بینتون بودهچه اتفاقاتی افتاده من کلی گفتم ارث باید براب ...

الان مثلا آدم ب برادر یا خواهرش بخاطر اینکه ارثیه زیاد قسمتش شده نفرین کنه خیر نبینه و ضررشو ببینه و فلان خدای نکرده طرف بمیره چجور میخاد با عذاب وجدانش کنار بیاد؟اون پول براش خواهر یا برادر میشه؟

انشاالله ک مشکلات همه حل بشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.