2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم سر ارثیه نفرین کرد یعنی حق داره بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 31 پست
میگن بابا بهمون قبل فوت گفته سهمتون برابره.شوهرم میگه همچین حرفی نبوده

برن از طریق قانون اقدام کنن. 

تا حرف پدره محضری نشده باشه هیچ اعتباری بهش نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق قانون حق با شماست ولی خداییش یکی هست بگه چرا قانون می گه پسر دو برابر ببرهچرا قانونمون ملا پشت م ...

پول همه جورش خوبه.منتها پول ارثیه یه غمی توشه.

من پدرمادر خودم طفلکا چیزی ندارن ولی یه موقع ها با خودم فک میکنم اگه پولدارم بودن مثلا برادر داشتم واقعا میجنگیدم سر این مساله؟؟وقتی خودشون ک عزیزمن نیستن پولشون چجوری منو تسکین میده؟البته که ارث برابر حقه.منتها پول ارث غم داره

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
میگن بابا بهمون قبل فوت گفته سهمتون برابره.شوهرم میگه همچین حرفی نبوده

باباشون باید وصیت میکرد یا در زمان حیاتش به نام میزد

الان که مرده نه وصیت کتبی داره نه به نام زده طبق قانون تقسیم میشه

برن از طریق قانون اقدام کنن. تا حرف پدره محضری نشده باشه هیچ اعتباری بهش نیست.

میگن برادرمون طمعکاره و حق مارو میخوره و ازین حرفا.

ازین ناراحت شدم ک ملاقات اومدنش و کوبید رو صورتش .خب زشته.یک انسان چقدر باید پلید باشه همچین حرفی بزنه.یا میگم ششصد میلیون بدهکاره میگه به من چه

باباشون باید وصیت میکرد یا در زمان حیاتش به نام میزدالان که مرده نه وصیت کتبی داره نه به نام زده طبق ...

منم همینو گفتم.طبق قانون تقسیم بشه ناراضی میشن قطع رابطه میکنن دیگه

من در جایگاه خواهرشوهرت بودم از شوهرت ناراحت میشدمولی شما این وسط ربطی بهت نداره که مقصر باشی و بهت ...

دائم دخالت میدن

آدم ناراحت میشه درسته.منتها من خیلی خانوما رو دیدم حتی به روی برادرشون نیاوردن.نفرین چیه آخه.بخاطر پول.من دشمنمم نفرین نمیکنم.برادرش داشت میمرد چجوری دلش میاد

پول همه جورش خوبه.منتها پول ارثیه یه غمی توشه.من پدرمادر خودم طفلکا چیزی ندارن ولی یه موقع ها با خود ...

قطعا خود افراد مهمترند  ولی برام سواله چرا مردا باید دو برابر ببرند. 

اگر برعکس بود  دخترا بیشتر می بردن، پسرا بی خیال بودن؟ 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
قطعا خود افراد مهمترند ولی برام سواله چرا مردا باید دو برابر ببرند. اگر برعکس بود دخترا بیشتر می ب ...

کلا باید برابر باشه.منتها وقتی نیست هم اصلا اونقدر ارزش نداره که بی احترامی بشه یعنی ارزش خواهربرادری بنظر من خیلی بیشتره.چه دختر بیشتر ببره چه پسر

خب قطع رابطه کنن به جهنم!چرا براتون مهمه؟!

مهم نیست دیگه.دوسه بار گف داداشم مریض بود اومدم ملاقات منم تو جوابش گفتم انگار از خدات بود بمیره داداشت

کلا باید برابر باشه.منتها وقتی نیست هم اصلا اونقدر ارزش نداره که بی احترامی بشه یعنی ارزش خواهربرادر ...

خوب اگر خواهر برادی مهمتره چرا الان به خواهرشوهرت ارث برابر  نمی دید 

خوب اگر خواهر برادی مهمتره چرا الان به خواهرشوهرت ارث برابر نمی دید

مگه ارث بابای منه؟شوهرم باید بده.وقتی نمیده باید نفرین و آه و ناله کرد؟حتی اگه دختر هم بیشتر ارث ببره اونقدر ارزش نداره برادر اینطوری ناراحتی کنه

مگه ارث بابای منه؟شوهرم باید بده.وقتی نمیده باید نفرین و آه و ناله کرد؟حتی اگه دختر هم بیشتر ارث ببر ...

دوست عزیز من که از شرایط شما خبر ندارم چی بینتون بوده

چه اتفاقاتی افتاده 

من کلی گفتم   ارث باید برابر باشه

چه برای من و داداشم چه برای همسرم و خواهر شوهرم

فقط دیدم گفتی نباید برای پول خواهر برادرا دعوا کنن و پول مهم نیست، گفتم خوب اگر ذهنیت شما اینه  پول مهم نیست تقسیم کنید. 

کم پیش میاد ادما از حقشون (مثلا سهم الارث) بگذرن، برام جالب بود که شما لازم باشه از حقت می گذری فقط همین