2777
2789

بدون اجازه من خواهرش رفته سر امانتی که بهشون داده بودم با شوهرم نشستن دونه دونه طلا هارو وزن کردن و تصمیم گرفتن النگو هارو بفروشن من اینا تلافی دیشب پشت گوشی فهمیدم چون گوشی قطع نکرده بود بعد امروز صبح زنگ زد گفت میخوام النگو بفروشم به جاش برات ی دستبند میخرم خلاصه گفتم چرا به من نمیگین داری چیکار میکنی گفت به من اعتماد کن مخوام سوپرایزت کنم اینجوری ازاینکه با من مشورت نمیکنه؟ با خانواده اش مشورت میکنم خیلی ازشون بدم امده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا هاتو چرا دادی بهشون امانت 

مگه میشه کسی بگه میخوام طلاتو بفروشم اصلا خیلی چیز عجیبیه 

چجوری زنده هستن الان 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

وای یادخاله مطلومم افتادم رفته بودخریدطلا.....مادرشوهرمیگه مارسم داریم پیش خودمون باشه تاعروسی خلاصه طلارومیگیره وخاله رومیزارن خونه پدربزرگم ودوباره تاطلافروشی نبسته مادرشوهرشوشوهرخاله ام رفته بودن کلاعوص کرده بودن سبک داغون برداشته بودن.......